Skip to main content

Etsimme innostunutta valmentajaa HIFK / Stadin Mimmit Black -joukkueen päävalmentajaksi. Valmentajan tulisi olla positiivisella asenteella varustettu henkilö, joka haluaa jakaa jalkapallon ja liikunnan ilon ja huumorin pelaajien kanssa hyvää yhteishenkeä ja sydämen paloa huokuvassa ilmapiirissä.

HIFK / Stadin Mimmit Black -joukkue pelaa kaudella 2021 naisten Harraste-Vitosessa (7v7). Joukkue perustettiin syksyllä 2019 järjestetyn naisten futiskoulun jälkeen ja koostuu tällä hetkellä noin 30 motivoituneesta pelaajasta. Harjoittelemme valmentajan johdolla kaksi kertaa viikossa omatoimisen liikunnan lisäksi. Iso osa pelaajista on aloittanut pelaamisen futiskoulussa 2019 vuonna ja osa on pelannut aiemmin. Tällä hetkellä joukkueeseemme pääsemiseksi jonotetaan! Vaikka pelaamme jalkapalloa pelaamisen ilosta, treenaamme kunnolla ja haluamme oppia.

Annamme valmentajan olla vastuussa valmennuksellisista strategioista, olemme opinjanoisia, leikkisiä ja rohkeita, emmekä pelkää virheitä. Haluamme kokea paljon ja kehittyä joukkueena yhdessä valmentajan kanssa.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi pitämään hauskaa meidän kanssa!

Hakemuksia otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen valmennus[at]hifkfotboll.fi.