Skip to main content
Stadin Mimmit

HIFK Stadin Mimmit Black-laget söker ny tränare

HIFK / Stadin Mimmit Black-laget letar efter en ny och ivrig chefstränare med en positiv inställning. Tränaren ska vara en person som vill dela fotbollens och motionens glädje tillsammans med spelarna i en miljö där en bra anda och glöd råder.

Säsongen 2021 spelar HIFK / Stadin Mimmit Black i damernas Femma (Hobby 7v7). Laget grundades hösten 2019 efter damernas fotbollsskola och består för tillfället av ca 30 motiverade spelare. Vi tränar två gånger i veckan under ledning av vår tränare samt även individuellt på fritiden. En stor del av spelarna har börjat spela fotboll i samband med fotbollsskolan, medan andra redan har tidigare erfarenhet av sporten. Just nu står spelare i kö för att få komma med och spela med oss! Vi tränar ordentligt och vill lära oss nytt trots att vi i första hand spelar för att vi tycker att fotboll är roligt.

Hos oss får tränaren ha ansvaret över olika strategier inom själva tränandet. Som spelare är vi inte rädda för att göra misstag, utan vi är lekfulla, modiga och ständigt redo att lära oss nya saker. Vi vill uppleva mycket och utvecklas som lag tillsammans med tränaren.

Vi önskar dig varmt välkommen med i vårt roliga gäng!

Ansökningar kan skickas in till adressen valmennus[at]hifkfotboll.fi.