Skip to main content

HIFK:ta keväästä 2019 lähtien edustanut brasilialaishyökkääjä Erikson Carlos Batista dos Santos, eli Tiquinho, on solminut uuden jatkosopimuksen seuran kanssa. Tuore sopimus on voimassa Veikkausliigakauden 2021 loppuun asti.

Erikson Carlos löi itsensä läpi Veikkausliigan parhaimpien hyökkääjien joukkoon debyyttikaudellaan, jolloin hän pelasi joukkueen kaikissa otteluissa ja teki niissä yhteensä kymmenen maalia. Kaudella 2020 25-vuotias brasilialainen pelasi loukkaantumisen takia vain kahdeksan peliä ja iski kauden ainoan maalinsa elokuisessa vierasottelussa FC Hakaa vastaan.

Kuntoutuminen on edennyt suunnitellusti syksyn aikana ja Erikson Carlos odottaa nyt innolla paluutaan viheriöille HIFK:n paidassa.

– Tuntuu todella hyvältä päästä jatkamaan kohti kolmatta vuottani tässä hienossa seurassa ja kaupungissa. Minulla oli viime kaudella suuret odotukset sekä itseni että joukkueen suhteen, mutta valitettavasti en pystynyt saavuttamaan näitä tavoitteita loukkaantumisen takia. Vastoinkäymiset ovat herättäneet minussa paljon taistelutahtoa, ja haluan tulla takaisin entistä vahvempana, jotta voimme tehdä tulevasta kaudesta parhaimman mitä tässä seurassa on pitkään aikaan nähty. Odotan suuresti sitä hetkeä, kun keväällä taas pääsen pelaamaan meidän upean kotiyleisön edessä, hän sanoo.

– Meillä alkaa nyt HIFK:ssa uusi kolmen vuoden projekti, jonka ensimmäisiä askelia päästään ottamaan tämän jatkosopimuksen myötä. Tiquinhosta on kahdessa vuodessa tullut tärkeä runkopelaaja joukkueessamme, ja uskomme hänen ottavan vielä suurempia kehitysaskelia eteenpäin meillä ensi kaudella, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n sopimustilanne 11.12.2020:

Sakari Mattila (2022)
Macario Hing-Glover (2021)
Moshtagh Yaghoubi (2021)
Erikson Carlos (2021)

HIFK:n joukkueen rakentaminen etenee ja ensi viikolla on luvassa lisää sopimusuutisia! Varmista paikkasi tulevan kauden kaikissa kotiotteluissa hankkimalla kausikorttisi jo tässä vaiheessa. Kannattaa toimia nopeasti, sillä kaikkien katsomokategorioiden kortit ovat halvempia, kun tilaat ne viimeistään 31.12.2020. Kausikortit kaudelle 2021 myy Lippupiste!