Skip to main content

HIFK:n aikuis- ja juniorijoukkueet hakevat uusia valmentajia mukaan toimintaansa. Alla seuraa listaus tällä hetkellä haettavista valmennuspesteistä:

HIFK/Red

Haemme päävalmentajaa 4. divisioonassa pelaavalle naisjoukkueelle. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa siten, että kauden aikana tapahtumia (johon valmentajan tulisi sitoutua) on max 3-4 kertaa viikossa mukaanlukien pelit. Aktiivisessa treeniringissä meillä on noin 20 pelaajaa, jotka ovat motivoituneita ja kehityshaluisia.

Haemme vaativaa ja taktisesti orientoitunutta valmentajaa, joka olisi myös kiinnostunut yksittäisten pelaajien vahvuuksista ja kehityksestä. Tarjoamme hauskan, taistelunhaluisen ja hyvällä yhteishengellä varustetun joukkueen, jota valmentaa. Meillä on myös sitoutuneet taustajoukot (kapteenisto, joukkueenjohtajat) sekä mahdollisuus apuvalmentajaan tarpeen mukaan.

Hakemuksia otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen valmennus[at]hifkfotboll.fi.

HIFK/Stadin Mimmit Black ja HIFK/Stadin Mimmit Blue

Etsimme innostunutta valmentajaa HIFK/Stadin Mimmit Black-joukkueen päävalmentajaksi ja HIFK/Stadin Mimmit Blue-joukkueen apuvalmentajaksi.

HIFK/Stadin Mimmit Black-joukkue pelaa kaudella 2021 naisten harrastesarjaa Vitosessa (7v7). Joukkue perustettiin syksyllä 2019 järjestetyn naisten futiskoulun jälkeen ja koostuu tällä hetkellä noin 30 motivoituneesta pelaajasta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa. Iso osa pelaajista on aloittanut pelaamisen futiskoulussa viime vuonna ja osa on pelannut aiemmin. Vaikka pelaamme jalkapalloa pelaamisen ilosta, treenaamme kunnolla ja haluamme oppia. Joukkueessa on myös englanninkielisiä pelaajia.

HIFK/Stadin Mimmit Blue-joukkue pelaa kaudella 2021 naisten harrasteen 11v11 -sarjaa, ja suurin osa joukkueen naisista on kerryttänyt jalkapallokokemuksensa vasta aikuisiällä. Meininki Bluessa on rentoa ja hauskaa, mutta treenaamme tavoitteellisesti ja halu kehittyä on kova.

Rekrytoitava valmentaja toimisi Stadin Mimmit Black-joukkueen päävalmentajana ja Stadin Mimmit Blue-joukkueen apuvalmentajana. Valmentajan tulisi olla positiivisella asenteella varustettu henkilö, joka haluaa jakaa jalkapallon ja liikunnan iloa pelaajilleen innostavassa ilmapiirissä.

Hakemuksia otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen valmennus[at]hifkfotboll.fi.

HIFK U11 Red, HIFK U7 ja HIFK U6

HIFK U11 Red on U11-ikäluokan harrastejoukkue, joka hakee innostavaa ja positiivisen asenteen omaavaa valmentajaa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi rekrytointivaiheessa.

Lisätiedot ja hakemukset: Olli Orvasto, olli.orvasto[at]hifkfotboll.fi.

HIFK:n nuorimpien ikäluokkien joukkueet (HIFK U7 ja HIFK U6) hakevat niinikään valmentajia vahvistamaan tiimejään. Tehtäviin haetaan kahta eri henkilöä, eli yhtä valmentajaa kummallekin joukkueelle. Valmentajilta odotetaan innostavaa ja positiivista asennetta sekä kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi rekrytointivaiheessa.

Lisätiedot ja hakemukset: Eero Länkelin, eero.lankelin[at]hifkfotboll.fi.