Skip to main content

Flera av HIFK:s vuxen- och juniorlag söker nya tränare inför den kommande säsongen. Här nedan hittar du en lista på de tränarjobb som just nu finns lediga:

HIFK/Red

Vi söker en chefstränare till vårt damlag, som spelar i division 4. Vi tränar 2-3 gånger i veckan och har med matcher inkluderat max 3-4 evenemang per vecka. Den nya chefstränaren bör förbinda sig till att vara med under samtliga evenemang. I vår aktiva träningstrupp har vi cirka 20 motiverade och utvecklingsvilliga spelare.

Vår nya tränare ska vara taktiskt orienterad och dessutom ha ett intresse för att utveckla styrkorna hos enskilda spelare. Vi erbjuder ett roligt och hårt kämpande gäng med en god samhörighet. Dessutom har vi ett engagerat bakgrundsteam (kaptensgruppen och lagledarna) samt en möjlighet till en hjälptränare enligt behov.

Ansökningar kan skickas in till adressen valmennus[at]hifkfotboll.fi.

HIFK/Stadin Mimmit Black och HIFK/Stadin Mimmit Blue

Vi söker efter en engagerad tränare som skulle fungera som chefstränare för HIFK/Stadin Mimmit Black samt som hjälptränare för HIFK/Stadin Mimmit Blue.

HIFK/Stadin Mimmit Black-laget spelar säsongen 2021 i damernas Femma i hobbyserien (7v7) och tränar två gånger i veckan. Laget grundades efter damernas fotbollsskola ifjol och består för tillfället av cirka 30 motiverade spelare. En stor del av spelarna har börjat sin fotbollshobby ifjol, medan andra redan har spelat tidigare. Även om vi spelar fotboll för att vi tycker att det är roligt, så tränar vi ordentligt och vill lära oss nytt. Det finns även engelskspråkiga spelare i laget.

HIFK/Stadin Mimmit Blue-laget spelar säsongen 2021 i damernas 11v11-hobbyserie, och största delen av spelarna har börjat spela fotboll först i vuxen ålder. Stämningen inom Blue är avslappnad och rolig, men vi tränar målmedvetet och har en stark vilja till att utvecklas.

Den rekryterade tränaren skulle fungera både som Stadin Mimmit Black-lagets chefstränare och som Stadin Mimmit Blue-lagets hjälptränare. Tränaren bör vara en person med en positiv inställning som vill dela med sig av sitt intresse för fotboll och motion med sina spelare i en inspirerande miljö.

Ansökningar kan skickas in till adressen valmennus[at]hifkfotboll.fi.

HIFK U11 Red, HIFK U7 och HIFK U6

HIFK U11 Red är U11-åldersklassens hobbylag, som söker en inspirerande tränare med en positiv inställning. Kunskaper i svenska ses som en fördel under rekryteringsprocessen.

Tilläggsinformation och ansökningar: Olli Orvasto, olli.orvasto[at]hifkfotboll.fi.

De yngsta lagen i HIFK:s verksamhet (HIFK U7 och HIFK U6) söker även nya tränare med som förstärkningar till tränarteamen. Till uppdragen söks två olika personer, dvs. en tränare för vardera laget. Tränarna förväntas vara inspirerande och ha en positiv inställning, samt ha tidigare erfarenhet av att leda barngrupper. Kunskaper i svenska ses som en fördel under rekryteringsprocessen.

Tilläggsinformation och ansökningar: Eero Länkelin, eero.lankelin[at]hifkfotboll.fi.