Skip to main content

Eero Länkelin on palkattu HIFK:n U6-U9-ikäluokkien uudeksi valmennuspäälliköksi marraskuun viimeisestä viikosta lähtien. Hänen vastuullaan on mm. HIFK:n nuorimpien ikäluokkien joukkueiden toiminta ja sen kehittäminen, ikäluokkakohtaisten vuosisuunnitelmien laatiminen ja seuranta sekä HIFK:n metodologian jalkauttaminen joukkueiden päivittäiseen tekemiseen. Lisäksi Länkelin tulee johtamaan vastuualueensa ikäluokkien joukkueiden harjoituksia kenttätasolla viikoittain.

Länkelin on taustaltaan entinen Veikkausliigatason pelaaja ja on peliuransa päättymisen jälkeen toiminut useita vuosia juniorivalmentajana. Hän on suorittanut UEFA B-tutkinnon.

– Erittäin hienoa saada seuraan mukaan henkilö, jonka erityisosaaminen on erityisesti U6-U9 ikäryhmissä. Eero tulee täydentämään erinomaisesti seuraamme valmennushenkilöstöä ja tukemaan valmentajiamme, sekä tietenkin tekemään tärkeää pelaajakehitystyötä kyseisissä ikäryhmissä. HIFK metodologian mukainen toiminta saa nyt hyvän vauhdittajan nuorimpiin ikäryhmiin, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.