Skip to main content

Palloliitto tiedotti maanantaina, että valtakunnallisten sarjojen ottelutapahtumissa edellytetään kasvomaskin käyttöä loppukauden ajan THL:n ja STM:n suosituksia seuraten. Kasvomaskin käyttövelvollisuus koskee täten myös Veikkausliigan otteluita, joissa maskin käyttöä edellytetään niin otteluun saapuvalta yleisöltä kuin stadionin henkilökunnaltakin.

HIFK otti lokakuun ensimmäiseen kotiotteluunsa käyttöön vahvan suosituksen koskien kasvomaskin käyttöä, mutta Palloliiton uusimman linjauksen mukaisesti kasvomaskin käyttö on kaikille yli 15-vuotiaille katsojille pakollista torstaina 15.10. pelattavasta HIFK-Ilves-ottelusta lähtien. Suosittelemme, että katsojat hankkivat maskinsa etukäteen, mutta stadionin ulkopuolella sijaitsevalla fanimyyntipisteellä tulee olemaan rajallinen määrä kertakäyttömaskeja myynnissä. Katsojalta evätään sisäänpääsy otteluun, mikäli hänellä ei ole kasvomaskia sisäänpääsyn yhteydessä.

Jos jo olet ostanut pääsylipun johonkin HIFK:n loppukauden otteluista, etkä voi tai halua pitää maskia tapahtumassa, voit olla yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun koskien lippurahojen mahdollista palautusta. Tällaisissa tapauksissa lippu vapautetaan uudelleen myyntiin. Kehotamme asiakkaitamme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun rahojen palautuspyyntöjen osalta mahdollisimman pian, jotta pystyisimme varmistamaan järjestelyiden sujuvuuden ottelupäivänä.