Skip to main content

Kolmoseen muutama viikko sitten nousseen HIFK/2:n uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Miguel Cervera López, 33. Espanjan Utielista kotoisin oleva valmentaja on HIFK:n organisaatiolle entuudestaan tuttu, sillä hän toimi kakkosjoukkueen peräsimessä muutaman ottelun verran jo kaudella 2019.

UEFA Pro-lisenssin omaava Cervera López on Suomessa HIFK:n ohella valmentanut PK-35:ssa, FC Legirus Interissä sekä JS Herculeksessa. Kotimaassaan hän on toiminut mm. Levanten organisaatiossa sekä edellisen HIFK-visiittinsä jälkeen Segunda B-joukkue San Fernando Cádizin valmennustiimissä.

– Olen seurannut HIFK/2:n pelejä tänä vuonna ja olen tietysti erittäin iloinen siitä, että joukkue nousi takaisin Kolmoseen. Ensi vuonna tulemme keskittymään pelaajien kehittämiseen jokaisessa ottelussa ja harjoitustapahtumassa, jotta HIFK/2 pääsisi mahdollisimman korkealle. Tulen myös aktiivisesti tekemään töitä A- ja B-juniorijoukkueiden parissa. Haluan kiittää HIFK:ta tästä mahdollisuudesta, jonka otan vastaan suurella innolla ja ylpeydellä, Cervera López sanoo.