Skip to main content

HIFK Soccer rf jatkaa seuran junioripuolen kehittämistä tavoitteelliseen ja kilpailulliseen suuntaan ja ilmoittaa nyt tehneensä kaksi uutta päävalmentajasopimusta. Unto Virkkala aloittaa marraskuussa HIFK:n U15- ja U13-joukkueiden päävalmentajana ja Tomi Rouhiainen jatkaa puolestaan seuran U11-joukkueen päävalmentajana.

HIFK:n U15- ja U13-joukkueiden päävalmentaja Unto Virkkala.

UEFA A-lisenssin omaavalla Virkkalalla on yli 20 vuoden kokemus jalkapallovalmentamisesta eri ikäluokissa. Hän on myös toiminut mm. kouluttajana Palloliiton palveluksessa sekä valmennuspäällikön ja yksilövalmentajan tehtävissä tehnyt paljon työtä pelaajien ja valmentajien kehitysprosessien saralla. Virkkala kertoo lähtevänsä suurella innolla mukaan kehittämään HIFK:ta seuran metodologian linjausten mukaisesti.

– Olen erittäin motivoitunut päästessäni vaikuttamaan HIFK:n kilpailulliseen pelaajakehitykseen. Seura tuottaa tähän työhön metodologiaa, mikä tukee valmentajien työtä erinomaisesti. Haluan auttaa pelaajia ja valmentajia kehittämään itseään kokonaisvaltaisesti jalkapalloilijoina ja valmentajina. Tämä työ on intohimoni ja kehitän itseäni siinä jatkuvasti, Virkkala kommentoi.

HIFK:n U11-joukkueen päävalmentaja Tomi Rouhiainen.

Rouhiainen on toiminut HIFK:ssa jo neljä vuotta ja jatkaa uuden päävalmentajasopimuksensa myötä tutun joukkueen peräsimessä. Hänen valmentamassaan U11-joukkueessa on paljon tavoitteellisesti harjoittelevia ja motivoituneita pelaajia, joita seurassa halutaan kehittää edelleen yhä kilpailullisempaan suuntaan.

– Fiilikset ovat todella positiiviset ja odottavat. Tiettyä ryhtiliikettä olen toivonut junioripuolelle ja nyt meillä on käynnissä iso muutosprosessi. Metodologian kautta on asetettu tiettyä laatustandardia arkeen ja sitä kautta seuran junioritoimintaa on mahdollista kehittää siihen suuntaan ja sille tasolle, jossa sen kuuluukin jatkossa olla. Kiitän seuraa luottamuksesta, että saan tässä tehtävässä jatkaa myös ensi kaudella.