Skip to main content

eFutisliigan runkosarja käynnistyy keskiviikkona 4. marraskuuta. Seurat kohtaavat runkosarjassa kertaalleen toisensa, minkä jälkeen käynnistyvät pudotuspelit, jotka huipentuvat 15. joulukuuta järjestettävään finaaliin.

HIFK:ta eFutisliigassa edustavat Jesse ”Jesuu_20” Hämäläinen (kuvassa vasemmalla) sekä Niko Koskinen (kuvassa oikealla), jotka molemmat odottavat innolla HIFK:n paidassa pelaamista uudessa sarjassa. Valmistelut tulevaa kautta varten ovat ainakin kunnossa, sillä molemmat pelaajat kertovat treenaavansa vähintään viisi tuntia päivässä kohta alkavan kauden alla.

– Olen 20-vuotias helsinkiläinen. Kun HIFK otti minuun yhteyttä, suostuin tietenkin heti lähtemään mukaan tähän projektiin. Odotukset kautta kohtaan ovat suuret. Lähdetään tietenkin voittamaan ja katsotaan, mihin asti päästään. E-urheilu on nosteessa ja sen takia on hienoa, että eFutisliiga nyt saadaan käyntiin, Hämäläinen kommentoi.

– Olen Hyvinkäältä kotoisin, mutta HIFK on faijan ja kummisedän kautta tullut mulle. Faija on Nordiksella töissä ja kummisetä vetää HIFK:n jääpallojaostoa. Minulla on kovat odotukset eFutisliigaa kohtaan ja toivottavasti voitettaisiin kaikki vastustajat, Koskinen kertoo.

Viikoittaiset eFutisliiga-lähetykset ovat katsottavissa mtv-palvelusta ja C Moresta. Studiolähetykset alkavat kauden aikana keskiviikkoisin kello 18. Lähetyksiä voi seurata myös Telia TV:stä.

Jesse ”Jesuu_20” Hämäläinen ja Niko Koskinen.