Skip to main content

eFutisliigan runkosarja käynnistyy keskiviikkona 4. marraskuuta. Seurat kohtaavat runkosarjassa kertaalleen toisensa, minkä jälkeen käynnistyvät pudotuspelit, jotka huipentuvat 15. joulukuuta järjestettävään finaaliin.

HIFK:ta eFutisliigassa edustavat Jesse ”Jesuu_20” Hämäläinen ja Niko Koskinen. Esittelemme molemmat pelaajat tarkemmin ensi viikon alussa.

Viikoittaiset eFutisliiga-lähetykset ovat katsottavissa mtv-palvelusta ja C Moresta. Studiolähetykset alkavat kauden aikana keskiviikkoisin kello 18. Lähetyksiä voi seurata myös Telia TV:stä.

Veikkausliigan liiketoiminnan kehityksestä ja markkinoinnista vastaava johtaja Ville-Mikko Korkka iloitsee uuden sarjan käynnistymisestä.

– Jalkapallon levittäytyminen nyt myös digitaalisille viheriöille on historiallinen kehitysaskel suomalaisessa urheilussa. Saamme käyntiin huipputason kotimaisen eFutisliigan, jossa seurat ovat innolla mukana. Mestaruudesta on luvassa jännittävä taistelu, Korkka ennakoi.

– Tämä poikkeusaika on paljastanut e-urheilussa piilevän potentiaalin koko maailmalle. eFutisliiga on täydellinen esimerkki siitä, miten perinteinen urheilu ja e-urheilu voivat kulkea käsi kädessä, Niklas Segercrantz Telian esports-tiimistä kuvailee.