Skip to main content

Luís Henrique siirtyy Tanskaan

HIFK:hon viime kaudella saapunut brasilialaishyökkääjä Luís Henrique siirtyy tanskalaiseen Vejleen. Hän solmi viime joulukuussa monivuotisen sopimuksen Vejle BK:n kanssa ja jatkoi seurojen välisellä sopimuksella lainalla HIFK:ssa. Alun perin Luís Henriquen piti siirtyä Vejleen vasta käynnissä olevan kauden jälkeen, mutta Tanskan pääsarjaan noussut Vejle päätti kutsua sopimuspelaajansa takaisin jo nyt.

– Haluan kiittää HIFK:n organisaatiota sekä Stadin Kingejä siitä, että olen saanut mahdollisuuden olla osana tätä perhettä. Vietin aivan huikean reilun vuoden täällä Helsingissä ja tulen muistamaan sen ikuisesti. Toivon seuralle kaikkea hyvää ja paljon menestystä tulevaisuudessa, Luís Henrique sanoo.

– Totta kai olemme pettyneitä siitä, ettei Luís jatka meillä kauden loppuun. Päätös ei ollut meidän ja ratkaisu tehtiin vasta viime viikon lopulla, joten emme enää pystyneet varautumaan asiaan. Jatkamme nyt nykyisellä joukkueella kauden loppuun ja nyt on uusien vastuunkantajien aika nousta esiin. Koronapandemian aiheuttamien palkanalennusten yhteydessä sovittiin, ettei uusia pelaajia rekrytoida, ja tästä olemme pitäneet kiinni, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK kiittää Luísia hänen ajastaan seurassa ja toivottaa pelaajalle paljon onnea tulevaisuuden haasteisiin.