Skip to main content

10.9. klo 20.15 HPS/2-HIFK, Paloheinän TN

Torstai 10.9. on ottelupäivä neljälle HIFK-joukkueelle, kun ensin miesten edustusjoukkue kohtaa Veikkausliigassa paikallisvastustaja HJK:n Bolt Arenalla, samalla kun HIFK:n miesten ikämiesjoukkue pelaa viereisellä Töölön Pallokentällä. Myöhemmin samana päivänä miesten kakkosjoukkue pelaa vierasottelun Pirkkolassa ja naisten edustusjoukkue kohtaa runkosarjan viimeisessä pelissään sarjaa johtavan HPS:n Paloheinässä JYA Housing Areenan tekonurmella klo 20.15.

Helsingin vihreäpaitaiset johtavat eteläisen alueen lohkoa voittamattomina 23 pisteellä ja ovat päästäneet yhdestätoista joukkueesta vähiten maaleja. Voittoja HPS:llä on tilillään seitsemän ja tasapisteisiin joukkue on päätynyt vain kahdesti, joista toinen tuli viimeisimmässä ottelussa JäPSiä vastaan viime viikolla vieraissa.

– HPS on lohkon parhaiten organisoitu joukkue, joka näkyy myös tilastoissa. Heillä on mahdollisuus saada vahvistuksia myös edustusjoukkueesta ykkösdivisioonasta, mikä on meille myös hyvä mittari, päävalmentaja Innu Kanth kommentoi vastustajaa.

Vierasjoukkue HIFK on viiden ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on tehnyt 18 maalia ja päästänyt samalla ainoastaan yhden. Joukkue on jo varmistanut paikkansa ylemmässä loppusarjassa, mutta pistetiliä on edelleen tärkeää kartuttaa tasaisessa sarjassa, jossa ylemmän loppusarjan kaksi parasta joukkuetta nousee Kakkoseen kauden päätteeksi. Kanth odottaa innolla kahden vahvan ja hyvää jalkapalloa pelaavan joukkueen kohtaamista.

– Olen erittäin hyvillä fiiliksillä lähdössä kärkikamppailuun. Ollaan saatu muutama peräkkäinen nollapeli alle ja hyökkäyspeli on parantunut huomattavasti. Asenne ja työn laatu treeneissä ovat olleet todella hyvällä tasolla, vaikkakin työmoraali on aina ollut 110%. Nyt olemme kuitenkin saaneet selkeästi enemmän laatua tekemiseen. Uskon ja toivon, että se tulee näkymään myös torstaina. Syksyn peleissä on aina myös isommat panokset ja olen niistä myös pelaajana itse kovasti nauttinut!