Skip to main content

21.8.2020 KP-75/InterMillat – HIFK 1-3 (1-2)

HIFK pelasi härkäviikonloppunsa ensimmäisen ottelun Tuusulan urheilukeskuksen tekonurmikentällä perjantai-iltana. Vastustajakseen joukkue sai keravalaisen KP-75/InterMillat -joukkueen sarjan jumbosijalta.

Punapaidat lähtivät peliin selvänä ennakkosuosikkina, mutta ottelun avausmaalista vastasi silti kotijoukkue HIFK:n puolustuksen virheen jälkeen. Pallo päätyi suoraan mustapaitaisen kotijoukkueen Iina-Emilia Pitkäselle, joka käytti kuin varkain syntyneen tilaisuuden hyväkseen ja vei InterMillat ottelussa 1-0 -johtoon 12 pelatun minuutin kohdalla.

HIFK pääsi kuitenkin johtoasemassa tauolle, sillä joukkue onnistui tekemään kaksi maalia ensimmäisen puoliajan loppupuolella. Hanna Halonen iski tasoitusmaalin ottelun 35. peliminuutilla laukomalla pallon keskeltä vastustajan maalin alakulmaan. Halosen kauden viidettä maalia seurasi nopeasti HIFK:n johto-osuma. Heidi Rajakko laukoi pallon kaukaa ylänurkkaan, kun ensimmäistä puoliaikaa oli vajaat viisi minuuttia jäljellä.

Loppulukemat 1-3 varmistuivat ottelun toisella puoliajalla noin vartti ennen ottelun päättymistä. Pallo kulki maata pitkin useamman pelaajan kautta, ja lopulta tilanteesta syntynyt maali merkittiin Bettina Stenbäckille. Kolme pistettä Tuusulan illasta merkitsi sitä, että HIFK nousi 12 sarjapisteeseen ja neljännelle sijalle ennen sunnuntain FC Loviisa-ottelua.

Maalit:
12′ 1-0 Iina-Emilia Pitkänen
35′ 1-1 Hanna Halonen
41′ 1-2 Heidi Rajakko
75′ 1-3 Bettina Stenbäck

23.8.2020 FC Loviisa – HIFK 0-8 (0-2)

HIFK sai uuden onnistumisen joukkueena myös sunnuntai-iltapäivänä Loviisassa. Joukkueen voittoputki kasvoi jo neljän ottelun mittaiseksi, kun se murskasi vastustajansa peräti kahdeksalla maalilla. Tilanne oli ensimmäisen puoliajan jälkeen vielä 0-2, kun Hanna Halonen ja Bettina Stenbäck molemmat onnistuivat kertaalleen maalinteossa.

Toisen puoliajan aikana ero joukkueiden välillä alkoi näkyä selvemmin HIFK:n tehtyä yhteensä kuusi maalia ennen ottelun päättymistä. Elina Sjölinder viimeisteli hattutempun, jonka myötä hän nyt on joukkueen paras maalintekijä tehtyään seitsemän maalia tällä kaudella. Emmi VyyryläinenMelinda Andler ja Iina Ahola tekivät kaikki vielä yhden maalin, joiden myötä HIFK:n naiset hakivat tyylipuhtaan 0-8 -voiton FC Loviisasta.

Maalit:
10′ 0-1 Hanna Halonen
17′ 0-2 Bettina Stenbäck
60′ 0-3 Emmi Vyyryläinen
63′ 0-4 Elina Sjölinder
66′ 0-5 Iina Ahola
78′ 0-6 Elina Sjölinder
82′ 0-7 Melinda Andler
86′ 0-8 Elina Sjölinder

Voittoputkensa ansiosta HIFK on nyt noussut Kolmosen sarjataulukossa neljännelle sijalle ennen runkosarjan kahta viimeistä kierrosta. Seuraavaksi joukkue kohtaa viidentenä olevan FC Kasiysi/Hikin torstaina 3.9. klo 18.15 Töölön PK 6 -kentällä.