Skip to main content

Foday Manneh lainalle HIFK:hon

Jo viime kaudella HIFK:ssa pelannut gambialaishyökkääjä Foday Manneh, 20, liittyy joukkueen riveihin loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Sekä keskus- että laitahyökkääjänä pelaava Manneh on HIFK:n yhteistyöseura Vejle BK:n sopimuspelaajia. Siirto tuli ajankohtaiseksi HIFK:n hyökkäysosaston muutamien poissaolojen myötä.

Manneh siirtyi kotimaastaan Vejlen junioriorganisaatioon syksyllä 2018 ja on siitä lähtien edustanut tanskalaisseuran eri joukkueita. Hän pelasi kaksi sarjaottelua seuran edustusjoukkueessa päättyneellä kaudella Tanskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Viime kaudella Veikkausliigaotteluita kertyi HIFK:n paidassa yhteensä neljä kappaletta parin kuukauden mittaisen lainapestin aikana.

Foday Manneh saapui Suomeen viime viikolla, ja liittyy joukkueen vahvuuteen oltuaan kaksi viikkoa karanteenissa.