Skip to main content

Foday Manneh på lån till HIFK

Den 20-åriga gambiska anfallaren Foday Manneh, som redan ifjol spelade i HIFK, ansluter sig till laget med ett lånekontrakt för återstoden av säsongen. Han är en av samarbetsklubben Vejle BK:s kontraktsspelare och kan spela både som ytter- och centerforward. Flytten blev aktuell i och med att ett par spelare för tillfället är frånvarande från HIFK:s anfall.

Manneh flyttade hösten 2018 till Vejles juniororganisation från sitt hemland och har sedan dess representerat olika lag inom den danska klubben. Han spelade två seriematcher i Vejles representationslag på den näst högsta serienivån i Danmark under den gångna säsongen. Ifjol blev det fyra Veikkausliigamatcher för Manneh under den ett par månader långa låneperioden, som han tillbringade i Helsingfors.

Foday Manneh anlände till Finland förra veckan och ansluter sig till laget efter att han tillbringat två veckor i karantän.