Skip to main content

HIFK Futsalin uudet nettisivut avattu

HIFK sai kesäkuun alussa kaksi uutta kilpajoukkuetta seuran toimintaan, kun VanPa:n sarjapaikka naisten futsalliigassa sekä Zenith/Myllypuron sarjapaikka miesten futsalliigassa siirrettiin HIFK:lle. Molempien joukkueiden kotiottelut tullaan pelaamaan Pirkkolan palloiluhallissa.

Futsaliin liittyvät uutiset keskittyvät nyt HIFK Futsalin uusille nettisivuille, jotka löydät osoitteesta futsal.hifkfotboll.fi. Futsalsivuilta saat muun muassa ajankohtaiset tiedot joukkueiden kokoonpanojen rakentumisesta uutta kautta varten, sekä lisätietoja esimerkiksi naisten liigajoukkueen ensi viikolla tapahtuvista try-out -harjoituksista. Ota siis HIFK:n futsalsivut seurantaan!

Sosiaalisen median puolella voit seurata HIFK Futsalia Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Facebookissa ja Twitterissä molemmat joukkueet käyttävät samaa sivua, kun taas Instagramissa kummallakin joukkueella on omat tilinsä. Linkit somekanaviin alla!

HIFK Futsal Facebookissa

HIFK Futsal Twitterissä

HIFK:n naisten futsaljoukkue Instagramissa

HIFK:n miesten futsaljoukkue Instagramissa