Skip to main content

HIFK Futsals nya webbsidor har öppnats

I början av juni fick HIFK två nya, tävlingsinriktade lag med i sin verksamhet, då VanPa:s serieplats i damernas futsalliga och Zenith/Myllypuros serieplats i herrarnas futsalliga flyttades över till HIFK. Bägge lagen kommer att spela sina hemmamatcher i Britas bollhall.

Alla nyheter som relaterar till futsalverksamheten kommer hädanefter att publiceras på HIFK Futsals nya webbsidor, som hittas på adressen futsal.hifkfotboll.fi. Där kan du bekanta dig med information om lagens förberedelser och spelartrupper inför den nya säsongen, samt läsa mer om nästa veckas try-out -träningar för damernas futsallag. HIFK Futsals webbsida är i nuläget tillgänglig endast på finska.

Du kan också följa med HIFK:s futsalverksamhet på sociala medier. På Facebook och Twitter hittas båda lagen på en gemensam sida, medan de på Instagram har sina respektive konton. Länkar till dessa kanaler hittar du här nedan!

HIFK Futsal på Facebook

HIFK Futsal på Twitter

HIFK:s futsaldamer på Instagram

HIFK:s futsalherrar på Instagram