Skip to main content

Tilannepäivitys HIFK:n kausikorttilaisille

Suomen hallitus tiedotti eilen, että heinäkuussa voidaan järjestää yli 500 henkilön ulkoilmassa järjestettäviä yleisötilaisuuksia, mikäli tapahtuma-alueella on useita katsomolohkoja tai toisistaan rajattavia alueita. Tämä linjaus on voimassa koko heinäkuun ajan, ja sen jälkeisistä käytännöistä on luvassa tarkempaa tietoa myöhemmin.

HIFK:n heinäkuun kotiotteluiden osalta tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kauden 2020 kausikorteilla tulee lähtökohtaisesti pääsemään paikan päälle, mutta kausikorttipaikat ja -katsomot joudutaan kuitenkin järjestämään turvavälit ja rajoitukset huomioiden. Ottelutapahtumat tullaan järjestämään poikkeusjärjestelyin, joissa kokoontumisrajoituksia turvaväleineen noudatetaan teidän turvallisuutenne varmistamiseksi. Seura odottaa vielä Aluehallintoviraston hyväksyntää heinäkuun ottelutapahtumasuunnitelmalle, jonka jälkeen myös kausikortti- ja lipunmyyntikäytännöistä tullaan tiedottamaan tarkemmin.

Kiitos ymmärryksestänne ja yhteistyöhalustanne!