Skip to main content

Lägesuppdatering till HIFK:s säsongskortsägare

Finlands regering fastställde igår att man under juli månad kan ordna publikevenemang för över 500 personer utomhus, förutsatt att evenemangområdet kan indelas i flera läktarsektioner eller områden som är avskilda från varandra. Den här linjedragningen gäller under hela juli månad, och för tiden efter det följer närmare information i ett senare skede.

Med tanke på HIFK:s hemmamatcher i juli betyder detta i praktiken att säsongskorten för 2020 enligt detta utgångsläge kommer att vara giltiga. Säsongskortsplatserna och -läktarna kommer dock att ordnas på ett sätt där säkerhetsavstånd och restriktioner beaktas. Matchevenemangen ordnas med undantagsarrangemang, där restriktionerna för folksamlingar beaktas, för att er säkerhet ska kunna försäkras. HIFK väntar ännu på ett godkännande av matchevenemangsplanen för juli månad från Regionförvaltningsverket och efter det kommer vi också att informera er närmare om vår policy gällande säsongskort och biljettförsäljning.

Vi tackar er för er förståelse och er samarbetsvilja!