Skip to main content

Puolustaja Eero-Matti Auvinen HIFK:hon

HIFK on tehnyt Veikkausliigakauden 2020 kattavan sopimuksen puolustaja Eero-Matti Auvisen kanssa. Topparin tai laitapuolustajan roolissa pelaava Auvinen, 24, on pelannut kaksi edellistä kautta Veikkausliigaa Vaasan Palloseuran paidassa.

– Olen ollut täällä pari viikkoa testissä ja sitä kautta selvisi, että seura haluaa minut mukaan joukkueeseen. Siitä ollaan sitten lähdetty rakentamaan hommaa eteenpäin kohti sopimusta. Pelaajana tykkään pitää palloa ja avata peliä, sekä tietysti myös tehdä kovaa työtä puolustussuuntaan, Auvinen kertoo.

46 Veikkausliigaottelua urallaan pelannut ja niissä yhden maalin tehnyt Auvinen on talven ja kevään mittaan tavoitellut pelipaikkaa Veikkausliigasta. Seuraavana tavoitteena on menestyä sekä henkilökohtaisesti että joukkueen kanssa HIFK:n paidassa.

– Henkilökohtaisella tasolla tavoitteena on tietysti päästä pelaamaan mahdollisimman paljon. Nyt tulee olemaan tiivis ja hieman lyhyempi kausi, mutta joukkueen kanssa tavoittelemme menestystä ja toivottavasti pääsemme taistelemaan hyvistä sijoituksista, Auvinen sanoo.

– Olemme etsineet vahvistuksia puolustuspäähän, joten sen puolesta on erittäin hienoa saada Eero-Matti mukaan meidän joukkueeseen. Hän on paljon potentiaalia omaava pelaaja, joka on ollut hyvässä valmennuksessa ja pelannut jo pari kautta Veikkausliigassa. Kyseessä on monipuolinen pelaaja, jota voimme peluuttaa monessa roolissa puolustuslinjassamme, toteaa urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.