Skip to main content

Pysy kotona, jos tunnet olosi kipeäksi

Sinun täytyy pysyä kotona, mikäli sinulla on koronatartuntaan viittaavia oireita. Enemmän tietoa koronaviruksen tyypillisistä oireista löydät THL:n nettisivuilta.

Kunnioita turvavälejä – aina

On ensiarvoisen tärkeää, että noudatat 1-2 metrin turvaväliä muihin ihmisiin kaikissa tilanteissa ottelutapahtuman aikana. Pidä turvavälit mielessä kun saavut otteluun, ja kun jonotat stadionin porteilla tai kioskipalveluihin puoliajalla. Turvavälit ovat kaikille turvallisen tapahtuman edellytys.

Tarkista paikkasi etukäteen ja istu oikealla paikalla – kausikortit eivät ole voimassa

Kaikki katsojille jaetut istumapaikat on määritelty turvavälit huomioiden. Fyysiset kausikortit tai alkuperäiset istumapaikat eivät ole voimassa koronarajoitusten aikana. Samaan ruokakuntaan kuuluvat ihmiset voivat kuitenkin istua vierekkäin, kunhan etäisyys muihin ihmisiin pysyy samana.

Muista tarkistaa lyhyin mahdollinen reitti paikallesi etukäteen ennen ottelutapahtumaan saapumista. Pyydämme kaikkia katsojia myös tarkistamaan mitä sisäänkäyntiä tulisi käyttää (tänään käytössä on kuusi eri porttia), missä katsomonosassa paikkasi sijaitsee sekä millä paikalla sinun tulisi istua. Löydät katsomo- ja porttikartan tämän viestin alaosassa.

Muista säätää mobiililaitteesi valot mahdollisimman kirkkaalle hyvissä ajoin ennen lipunlukutilannetta, mikäli et ole tulostanut lippuasi, vaan näytät sen puhelimesi ruudulta. Varmista myös etukäteen, että saat näytettyä lippusi järjestyksenvalvojille, vaikkei puhelimessasi olisi nettiyhteyttä stadionille mentäessä. Turhien jonojen välttämiseksi pyydämme kaikkia katsojia ottamaan lippunsa esiin hyvissä ajoin ennen lipunlukutilannetta.

Myös pienet lapset lasketaan mukaan 500 henkilön kiintiöön. Lapset tarvitsevat siis oman pääsylipun peliin. Olethan yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi, mikäli tarvitset lipun alle 7-vuotiaalle lapselle.

Usein kysytyt kysymykset lipuista ja kausikorteista

Voiko Klackeniin vielä ostaa lippuja tai kausikortteja?

Ei voi, sillä Klackenin 500 henkilön kiintiö on jo täynnä. Lippuja ja kausikortteja myydään ainoastaan muihin avoinna oleviin katsomolohkoihin.

Voinko ottaa pienen lapsen mukaan peliin?

Voit, mutta myös pienet lapset lasketaan mukaan 500 henkilön kiintiöön. Lapset tarvitsevat siis oman pääsylipun peliin. Olethan yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi, mikäli tarvitset lipun alle 7-vuotiaalle lapselle.

Voinko ottaa kaverin mukaan Klackeniin?

Klackeniin ei voi ottaa kaveria mukaan, jos hän ei omista kausikorttia Klackeniin.

Tarvitseeko pyörätuoliasiakkaan saattaja oman ottelulipun?

Kyllä, sekä pyörätuoliasiakas että hänen saattajansa tarvitsevat omat liput otteluun. Liput ovat ilmaisia EU Disability Cardin haltijoille. Pyörätuolipaikat löytyvät pääkatsomosta. Olethan yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi, mikäli tarvitset saattajalle lipun HIFK:n kotiotteluun.

Voinko siirtää kausikorttini toiseen katsomoon?

Jos paikkoja on, niin voit. Ota siinä tapauksessa yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0600 900 900, tai vaihtoehtoisesti Facebookin tai Twitterin kautta.

Minulla ja kaverillani on molemmilla kausikortit. Onko mahdollista saada korvaavat liput haluamansa kaverin paikan viereen?

Emme valitettavasti pysty järjestämään kahden eri henkilön tilaamia kausikortteja vierekkäisille paikoille.

Minne otan yhteyttä, jos minulla on kysymyksiä koskien kausikorttitilaustani?

Lippupisteen asiakaspalvelu hoitaa kaikki kausikorttitilauksiin liittyvät mahdolliset kysymykset ja ongelmat. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0600 900 900 tai vaihtoehtoisesti lähettämällä Lippupisteelle viestiä Facebookin tai Twitterin kautta.

Sähköpostiosoitteeni on muuttunut kausikortin ostamisen jälkeen. Miten saan osoitteen vaihdettua, jotta saan uuden pääsylipun oikeaan osoitteeseen?

Ota yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun, yhteystiedot edellisen kysymyksen yhteydessä.

Kuinka kauan rajoitustoimenpiteet ottelutapahtumissa ovat voimassa?

Saamme Aluehallintavirastolta määräykset kuukaudeksi kerrallaan. Tämän hetken tietojen mukaan nykyiset rajoitukset ovat voimassa 30.9.2020 asti. Tilanne voi muuttua sekä parempaan, että huonompaan suuntaan. Tilanteen ja ohjeistusten muuttuessa päivitämme tarvittaessa myös omaa tapahtumasuunnitelmaamme.

Voinko ostaa lipun stadionin ovelta ennen ottelun alkua?

Et voi. HIFK ei järjestä lipunmyyntiä stadionilla rajoitustoimenpiteiden voimassaolon aikana. Otteluiden pääsylippuja myydään ainoastaan ennakkoon Lippupisteen kautta. Ostaminen onnistuu kuitenkin lippu.fi-verkkokaupasta omasta älypuhelimesta jopa Stadionin ulkopuolella.

Ostin aiemmin keväällä lippuvouchereita HIFK Fotbollin verkkokaupasta. Milloin voucherit toimitetaan ja miten vaihdan ne irtolipuiksi valitsemaani otteluun?

Voit olla yhteydessä HIFK:n toimistoon, niin vaihdamme tilaamaasi voucherit ottelulipuiksi puolestasi. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi. Kerro myös mihin otteluun haluaisit liput. Voucherit eivät ole voimassa derbyottelussa HJK:ta vastaan.

Varataanko vierasjoukkueen kannattajaryhmälle oma osio stadionilta?

Palloliiton ohjeistuksen mukaan vieraskannattajille ei varata omaa katsomonosaa.

Oikeuttaako Palloliiton/Veikkausliigan kunniakortit, erotuomari- tai valmentajakortit tai HIFK:n omat kultamerkit sisäänpääsyyn HIFK:n otteluihin?

Edellä mainitut kortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn rajoitustoimenpiteiden aikana.

Lippuja myydään vain ennakkoon

Stadionilla ei järjestetä lipunmyyntiä rajoitusten aikana, joten kaikki otteluliput on ostettava ennakkoon. Tästä syystä myöskään mahdolliset voucherit eivät ole voimassa stadionilla. Mikäli sinulla on hallussasi vouchereita, jotka haluat vaihtaa ottelulipuiksi, voit olla yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi viimeistään neljä tuntia ennen ottelun alkamista.

Jätä kielletyt tavarat kotiin

Stadionille ei saa tuoda esim. omia juomia tai sateenvarjoja, joten jätä nämä kotiin. Jalkapallo-ottelussa tai ottelupaikan välittömässä läheisyydessä ei saa pitää hallussa eikä niihin saa tuoda mm. ilotulitteita, soihtuja tai savuja. Suosittelemme, että luette yleiset sopimusehdot otteluun saapuville ennen matsiin saapumista.Nämä ehdot löydät täältä.

Kioskipalvelut

Kioskipalvelut ovat normaalisti auki myös koronarajoitusten aikana, mutta muista kunnioittaa turvavälejä muihin ihmisiin jonottaessa. Rajoitusten aikana alkoholin nauttiminen katsomossa on ehdottomasti kielletty, eikä erillisiä anniskelukatsomoita ole käytössä. Pyydämme sinua myös maksamaan kaikki ostoksesi kortilla.

Fanituotteet

Fanituotteita, kuten uudet Kahdestoista pelaaja –paidat ja colleget, kaulaliinat, lippikset, t-paidat ja hupparit, tulee olemaan myynnissä HIFK:n kotiotteluissa. Myyntipisteen löydät Urheilukadulta stadionin ulkopuolelta, joten muista ostaa fanituotteesi ennen sisäänkäyntiä ottelutapahtumaan.

Matchkamraten –otteluohjelma

Koronarajoitusten aikana tulemme myymään hyvin rajallisen määrän Matchkamraten –otteluohjelmia painetussa muodossa HIFK:n fanituotemyyntipisteellä. Painetun Matchkamratenin hinta on 2 euroa. Elektroninen versio otteluohjelmasta ladataan HIFK:n nettisivuille, ja tiedotamme sosiaalisen median kanavissamme heti, kun digitaalinen Matchkamraten on ladattu nettisivuille.

Tapahtumaoppaat ovat käytettävissä

Meidän tapahtumaoppaat kulkevat stadionin lähialueella ja stadionilla, joten jos sinulla on jotain kysyttävää, voit kääntyä heidän puoleen. Tapahtumaoppailla on punaiset liivit, jotka tunnistat info-merkistä.