Skip to main content

John Fagerström HIFK:hon

HIFK on tehnyt kauden 2020 kattavan sopimuksen John Fagerströmin kanssa. Fagerström, 21, on pelannut edelliset kaksi kautta Ykkösessä, ja edusti viime kaudella Ekenäs IF:n edustusjoukkuetta. Vasempana laiturina useimmiten esiintyvä Fagerström liittyi HIFK:n joukkueen vahvuuteen tänään.

– Juttelin aiemmin keväällä Mike Keeneyn kanssa ja pääsin sitä kautta mukaan HIFK:n treeneihin kesäkuun alussa. Tuntuu hyvältä nyt kun päästiin seuran kanssa sopimukseen, ja saadaan hommat käyntiin kunnolla, Fagerström kommentoi.

Kahden hyvän Ykkösessä pelatun kauden jälkeen Fagerström on nyt seuraavan haasteen äärellä, kun hän ottaa askeleen sarjaporrasta ylöspäin Veikkausliigatasolle. Pääsarjatason pelit ovat olleet nuoren laiturin tavoitteena jo pitkään, ja hän kokee olevansa valmis uuden haasteen vastaanottamiseen.

– Olen vahva ja hyvässä fyysisessä kunnossa tällä hetkellä. Samalla minulta löytyy myös nopeutta, joten tuon lisää fyysistä voimaa HIFK:n peliin. Tuntuu hyvältä päästä pelaamaan Veikkausliigassa, joka on ollut mielessä jo pitkään. HIFK on hieno ja perinteikäs seura ja kaikki on hoitunut todella ammattimaisesti täällä. Otan ilolla vastaan tämän haasteen, hän sanoo.

– John on fyysinen, vahva ja motivoitunut pelaaja, joka haluaa mennä eteenpäin urallaan. Hänellä on ollut tavoitteenaan päästä pelaamaan Veikkausliigassa ja olemme iloisia siitä, että hän nyt saa tämän mahdollisuuden meillä. Uskomme vahvasti siihen, että hän ottaa seuraavan askeleen urallaan meillä, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.