Skip to main content

HIFK:n Tommi Lokki nimetty U19-futsalmaajoukkueen elokuun leirille

Tommi Lokki

U19-futsalmaajoukkueen toiminta on hiljalleen käynnistymässä uudelleen koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen. Seuraavaksi vuorossa on 2002-2003 syntyneiden ikäluokan ensimmäinen maajoukkueleiri, joka järjestetään elokuun alussa.

UEFA ei ole vielä vahvistanut lopullista kilpailukalenteriaan, mutta loppukesän maajoukkueleiri järjestetään tulevia EM-karsintaotteluita silmällä pitäen. Karsinnat pyritään järjestämään tammi-maaliskuussa 2021. Elokuun harjoitusleiri on pelaajille ensimmäinen mahdollisuus antaa näyttöjä tulevia karsintaotteluita varten.

Myös HIFK on edustettuna elokuun maajoukkueleirillä, sillä Tommi Lokki on mukana nyt nimetyllä 24 pelaajan listalla.

– Tommi on älykäs futsalpelaaja, joka on ottanut suuria kehitysaskelia etenkin taktisessa pelissä saatuaan paljon vastuuta ensin U19-liigassa ja kuluneen kauden aikana myös HIFK:n miesten joukkueessa. Hän oli maaliskuussa Eerikkilän pelaajakehitysturnauksen voittaneen Etelä-Suomen aluejoukkueen johtavia pelaajia, ja nyt hänet valittiin ensimmäistä kertaa mukaan varsinaiselle U19-ikäluokan maajoukkueleirille, kommentoi HIFK:n futsalvastaava Mikael Airava.