Skip to main content

HIFK:n kotiotteluiden lipunmyynti käynnistyy huomenna

HIFK:n kotiotteluiden lipunmyynti käynnistyy perjantaina 26.6. klo 15.00 Lippupisteen kanavissa. Vallitsevasta poikkeustilasta johtuen ottelutapahtumat tullaan järjestämään erityisjärjestelyin, jotta katsojille voidaan taata turvallinen ottelutapahtuma. Kotiottelut järjestetään niin, että jokaisessa käytössä olevassa katsomolohkossa on maksimissaan 500 henkilöä samanaikaisesti.

HIFK avaa Pohjoispäädyn (Klackenin), Itäkatsomon, Pääkatsomon ja Yläkatsomon katsojille kaikissa poikkeusajan kotiotteluissaan. Klacken on jo loppuunmyyty kausikorttiasiakkaille, mutta irtolippuja voi ostaa kaikkiin muihin katsomolohkoihin. Lippuja voi ainoastaan ostaa ennakkoon Lippupisteen kautta, sillä lipunmyyntiä ei järjestetä itse ottelutapahtumassa. Ottelutapahtumassa noudatetaan turvavälejä koskevia ohjeistuksia, mikä on huomioitu myynnissä olevien paikkojen sijoittelussa. VIP-tilat ovat auki myös poikkeustilan aikana.

Kausikorttilaisille on lähetetty erillinen sähköpostiviesti, josta ilmenee tarkempia ohjeita koskien kausikorttien käyttöä poikkeusjärjestelyiden aikana. Rajoituksista johtuen joudumme sijoittamaan kaikki kausikorttipaikat uudelleen, ja kausikorttilaiset saavat viimeistään maanantaina 29.6. sähköpostiinsa lipun poikkeusolojen aikaisille paikoilleen.