Skip to main content

Biljettförsäljningen till HIFK:s hemmamatcher inleds imorgon

Biljettförsäljningen till HIFK:s hemmamatcher inleds fredagen den 26.6. kl. 15.00 via Lippupistes kanaler. På grund av det rådande läget kommer matchevenemangen att ordnas med hjälp av specialarrangemang, för att vi ska kunna försäkra oss om ett säkert matchevenemang för alla åskådare. Hemmamatcher ordnas så att det finns maximalt 500 personer per öppen läktarsektion.

HIFK kommer att öppna Klacken, Östra läktaren, Huvudläktaren och Övre läktaren för publik på samtliga hemmamatcher under undantagstillståndet. Klacken är redan slutsåld för säsongskortsägare, men det kommer att finnas biljetter till salu till alla övriga läktarsektioner. Biljetter till matcherna går endast att köpa på förhand via Lippupiste, eftersom ingen biljettförsäljning ordnas på plats på Bolt Arena. Vi följer föreskrifterna gällande säkerhetsavstånd på matcherna och beaktar detta i placeringen av de stolar som är tillgängliga till försäljning. VIP-utrymmena står öppna även under undantagsarrangemangen.

Alla säsongskortsägare har per e-post fått ett separat meddelande med information om användningen av säsongskorten under undantagsarrangemangen. På grund av restriktionerna är vi tvungna att omplacera alla säsongskortsplatser, vilket betyder att alla säsongskortsägare senast under måndagen den 29.6. kommer att få en biljett till sina nya säsongskortsplatser, som gäller så länge undantagsläget fortsätter.