Skip to main content

HIFK:n kauden 2020 kapteenisto julkistettu

HIFK on julkistanut Veikkausliigakauden 2020 kapteenistonsa. Joukkueen kapteenina jatkaa Hannu Patronen, ja varakapteeneina toimivat Jukka Halme, Jani Bäckman sekä Joel Mattsson.

– Keskustelimme asiasta valmennustiimin kanssa ja olimme kaikki samaa mieltä siitä, että haluamme Hannun jatkavan kapteenina. Hän on osoittanut sopivansa tehtävään täydellisesti kentällä, kentän ulkopuolella, otteluissa ja harjoituksissa. Hannulla on erittäin korkea työmoraali, hänellä on hyvä kyky organisoida asioita sekä huomioida muut ihmiset hänen ympärillään. Seuralle on todella iso etu, että meillä on Hannun kaltainen henkilö kapteenina, päävalmentaja Tor Thodesen kertoo kapteenin valinnasta.

– Varakapteeneiksi olemme valinneet Jugin, Bärin ja Joelin. Jugi ja Bäri ovat kokeneita pelaajia, jotka ovat molemmat pelanneet seurassa jo pitkään, ja heidän lisäksemme halusimme myös Joelin mukaan kapteenistoon. Hän on osoittanut johtajuutta ja toimii samalla joukkueen nuorempien pelaajien edustajana kapteenistossa. Päävalmentajana minulle on tärkeää, että meillä on hyvä kapteenisto, joka toimii linkkinä valmennustiimin ja pelaajien välillä, Thodesen sanoo.

– Meillä on nyt hyvä kapteenisto, jossa on paljon johtajuutta. Kaikki kapteenistossa olevat pelaajat ovat osoittaneet, että he pystyvät kantamaan joukkuetta tiukan paikan tullen. Yksi isoimmista kapteenien tehtävistä on myös uusien pelaajien mentorointi, sekä heidän perehdyttäminen HIFK:n seuraan, urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kommentoi.