Skip to main content

HIFK Soccer rf laajentaa kilpatoimintaansa kahdella uudella futsaljoukkueella. Seura on hakenut sarjapaikkoja naisten ja miesten futsalliigoihin, ja Palloliitto on tänään hyväksynyt Zenith Myllypuron miesten futsaljoukkueen sekä VanPa:n naisten futsaljoukkueen liigapaikkojen siirtymisen HIFK:lle kautta 2020-2021 varten. Molemmat joukkueet tulevat pelaamaan kotiottelunsa Pirkkolan palloiluhallissa.

– HIFK:n pitkäaikaisessa strategiassa futsalilla on tärkeä rooli. Vahvistamme nyt panostusta futsalin kilpapuoleen kahdella liigajoukkueella. Tämä on meille iloinen päivä, jossa saamme juhlistaa useamman vuoden työn tuloksia. Haluan kiittää meidän organisaatiossa projektia vetäneitä sekä VanPan ja Zenithin hallituksia hienosta yhteistyöstä, toteaa HIFK Soccer rf:n puheenjohtaja Christoffer Perret.

– Minusta on äärettömän hieno juttu, että saadaan seuran toimintaan mukaan kaksi joukkuetta, jotka haluavat olla osana HIFK-perhettä. 2018 tehtiin strateginen päätös HIFK:n futsaltoiminnan kehittämisestä ja nyt olemme hyvällä matkalla menossa eteenpäin, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.