Skip to main content

Tervetuloa mukaan HIFK 2015-ikäluokan jalkapallotoimintaan!

Ryhmän piti aloittaa toimintansa toukokuun alussa, mutta kokoontumisrajoituksia ja Palloliiton ohjeistuksia noudattaen siirsimme aloituksen elokuulle. Uusi aloituspäivä on 10.8.2020, klo 18.00-19.00. Pidämme kesäkaudella harjoitukset Väinämöisen kentällä maanantaisin klo 18.00-19.00. Valmennuksesta vastaa HIFK Fotbollin valmennuspäällikkö Mikael Airava (yhteystiedot alhaalla) apuvalmentajineen. Kaikki valmentajamme puhuvat sekä suomea että ruotsia.

– Ohjelmassa on paljon hauskoja leikkejä ja pelejä, joiden avulla huomaamatta harjoittelemme liikunnallisia taitoja ja teemme tuttavuutta pallon ja pelin saloihin, Airava kertoo uuden ryhmän toiminnan lähtökohdista.

Varustukseksi riittävät säähän ja liikuntaan sopivat vaatteet sekä juomapullo. HIFK toivottaa kaikki 2015 syntyneet pojat tervetulleiksi mukaan toimintaan!

Ryhmän toimintaan osallistumiskustannukset per pelaaja kalenterivuonna 2020 ovat 75 e jäsen- ja seuramaksu sekä 4×25 e toimintamaksuja, eli yht 175 e.

Ilmoita lapsesi tästä HIFK 2015-ryhmään!

Lisätiedot: valmennuspäällikkö Mikael Airava, mikael.airava[at]hifkfotboll.fi, +358 400 817 265