Skip to main content

Välkommen med i HIFK:s fotbollsverksamhet för 2015 födda!

Gruppen skulle inleda sin verksamhet i maj, men på grund av då gällande restriktioner och rekommendationer beslöt vi uppskjuta starten. Nu tidpunkt för det första evenemanget är måndagen den 10.8, kl. 18.00-19.00. Under sommarsäsongen ordnar vi träningar på Väinämöinen-planen varje måndag kl. 18.00-19.00. För träningen ansvarar HIFK Fotbolls träningschef Mikael Airava tillsammans med sitt tränarteam. Alla våra tränare talar både svenska och finska.

– Vi har många olika lekar och spel på programmet, med hjälp av vilka vi vi tränar upp våra motionsfärdigheter samt bekantar oss med bollen och spelet, berättar Airava om hur den nya gruppen har inlett sin verksamhet.

Som utrustning räcker träningskläder som lämpar sig för motion i rådande väderförhållanden samt en vattenflaska. HIFK önskar alla 2015 födda pojkar och flickor välkomna med!

Deltagaravgifterna per spelare består av en medlems- och föreningsavgift på 75 euro samt verksamhetsavgifter på 6×25 euro, vilket blir sammanlagt 225 euro.

Anmäl ditt barn här!

Tilläggsinformation fås av Mikael Airava, mikael.airava[at]hifkfotboll.fi, +358 400 817 265