Skip to main content

Åke Lindmanin jalkapallokoulu avasi futiskesän

Kesästä 2008 lähtien järjestetty Åke Lindmanin jalkapallokoulu toimi tänäkin vuonna tuttuun tapaan kesän lähtölaukauksena koko kevään jatkuneesta poikkeustilanteesta huolimatta. Kolmen illan mittainen jalkapallokoulu kokosi tänä vuonna yhteen vuosina 2012-2016 syntyneitä ja jalkapallosta kiinnostuneita lapsia.

Suuren suosion vuosien mittaan saavuttanut jalkapallokoulu järjestetään uudelleen elokuussa juuri ennen koulujen alkua. Ohjelmaan kuuluu paljon leikkejä ja pelejä, jalkapallon perusteiden oppimista sekä lasten pitämiä temppuratoja. Rima asetetaan tietoisesti niin alhaalle, että kaikki lapset viihtyvät ja haluavat osallistua toimintaan. Toteutuksesta vastaa jalkapallokoulun rehtori Mikael Airava yhdessä muiden ohjaajien kanssa. Kaikki ohjaajat puhuvat sekä suomea että ruotsia. Jalkapallokoulu järjestetään Väinämöisen kentällä 3.-5.8.2020 klo 17.00-18.30 jokaisena iltana.

Kolmen päivän koulun tavoitteena on tarjota osallistujille kesän hauskin futiskokemus ja hieman jalkapallon perustaitoja harjoitteiden, leikkien ja pelien muodossa. Jakamalla lapset pieniin ikäluokkakohtaisiin ryhmiin varmistamme, että jokainen saa henkilökohtaista opetusta kuningaslajin saloista.

Osallistuminen jalkapallokouluun maksaa 80 euroa/osallistuja (0/20 euroa HIFK:n jäsenille). Hintaan sisältyy ohjelma, vakuutus, HIFK:n t-paita, juomapullo sekä diplomi osallistumisesta.

Ilmoittaudu elokuun Åke Lindmanin jalkapallokouluun tästä!