Skip to main content

Sommarlovet inleddes med Åke Lindmans fotbollsskola

Trots denna vårs undantagstillstånd fungerade Åke Lindmans fotbollsskola, som ordnats ända sedan sommaren 2008, återigen som startskott för en ny fotbollssommar. Detta år samlade fotbollsskolan ihop mellan 2012 och 2016 födda fotbollsintresserade barn under tre kvällar i början av juni.

Den populära fotbollsskolan kommer att ordnas på nytt i början av augusti precis innan skolstarten. Till programmet hör olika lekar och spel, barnens egna trickbanor samt att lära sig grunder inom fotboll. Ribban läggs med avsikt så pass lågt att alla barn trivs och vill delta i programmet. För genomförandet av fotbollsskolan ansvarar rektor Mikael Airava tillsammans med de övriga ledarna, som alla talar både svenska och finska. Fotbollsskolan ordnas på Väinämöinen i Tölö den 3.-5.8.2020 kl. 17.00-18.30 varje kväll.

Målet för den tre dagar långa skolan är att erbjuda deltagarna sommarens roligaste fotbollsupplevelse samt lite grundläggande färdigheter inom fotboll genom olika övningar, lekar och spel. Genom att dela in barnen i mindre grupper enligt ålder försäkrar vi oss om att alla också får individuell handledning i att spela fotboll.

Deltagaravgiften är 80 euro/deltagare (0/20 euro för HIFK:s medlemmar). I priset ingår programmet, försäkring, HIFK:s t-skjorta, en vattenflaska samt ett diplom över en genomförd fotbollsskola.

Anmäl dig till Åke Lindmans fotbollsskola i augusti här!