Skip to main content

Kesäkuun Tähtileiri täynnä – toinen leiriviikko tarjolla elokuussa

Kuten jo aiemmin uutisoitiin, on kesäkuun ensimmäisellä viikolla järjestettävä Tähtileiri jo täyteen varattu. Vallitsevien koronaviruspandemiaa rajoittavien toimenpiteiden nojalla 1.6.2020 alkaen enintään 50 henkilön kokoontumiset ovat sallittuja, mikä siis tarkoittaa sitä, että kesäkuun leirillä (1.-5.6.2020) voi olla enintään 50 osallistujaa (ohjaajat mukaan lukien).

Koska kesäkuun leirille ei enää mahdu mukaan, on HIFK Fotboll päättänyt järjestää Tähtileirin myös elokuun alussa (3.-7.8.2020), mikäli kiinnostuneita osallistujia löytyy riittävästi. Leirin hinta on 185€/viikko. Hintaan sisältyy kaksi kahden tunnin harjoitusta päivässä, lämmin lounas sekä yllätyspalkintoja. Varaa paikkasi ajoissa, sillä leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Nähdään kesällä! Leiri järjestetään Väinämöisen kentällä Töölössä 3.-7.8.2020 ja ilmoittautuminen päättyy 19.7.2020.

HUOM! HIFK Fotboll pidättää oikeuden perua 3.-7.8.2020 järjestettävän Tähtileirin, mikäli yhteiskunnallinen tilanne sen vaatii, tai mikäli kiinnostuneita osallistujia ei saada tarpeeksi.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Lisätietoja Tähtileiristä löydät sen omilta sivuilta. Leiriä koskevissa kysymyksissä yhteyshenkilönä toimii Jukka Aakko (jukka.aakko[at]hifkfotboll.fi).