Skip to main content

Juni månads Stjärnläger fullbokat – nytt läger erbjuds i augusti

Precis som vi redan tidigare berättade är juni månads Stjärnläger redan fullbokat. Enligt rådande restriktioner är det från och med den 1.6.2020 möjligt att ordna samlingar för maximalt 50 personer, vilket innebär att Stjärnlägret i juni (1.-5.6.2020) endast kan omfatta 50 deltagare (inklusive lägerledarna).

I och med att lägret i juni inte kan ta emot fler deltagare har HIFK Fotboll nu beslutat att ordna ett till Stjärnläger i augusti (3.-7.8.2020), förutsatt att det finns tillräckligt många intresserade deltagare. Lägerveckans pris är 185 euro per deltagare. I priset ingår två träningspass på två timmar dagligen, en varm lunch samt överraskningspris. Anmäl dig i god tid, eftersom lägrets deltagarlista fylls i den ordning anmälningarna kommer in. Vi ses i sommar! Lägret ordnas på Väinämöinen-planen i Tölö och anmälningar tas emot fram till den 19.7.2020.

OBS! HIFK Fotboll förbehåller rätten att ställa in lägret i augusti, ifall det allmänna läget i samhället så kräver eller ifall det inte kommer in tillräckligt många anmälningar.

ANMÄL DIG HÄR!

Mer information om Stjärnlägret hittar du på dess egna sidor. Som kontaktperson i frågor som berör Stjärnlägret fungerar Jukka Aakko (jukka.aakko[at]hifkfotboll.fi).