Skip to main content

Kesäkuun Tähtileiri järjestetään kokoontumisrajoituksia noudattaen

HIFK Fotboll järjestää Tähtileirin suunnitellusti 1.-5.6.2020, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen leiri järjestetään THL:n ja Palloliiton ohjeistuksia noudattaen. Enintään 50 henkilön kokoontumiset ovat nykyisen tiedon mukaan sallittuja 1.6. alkaen, joten leiri tullaan järjestämään tätä kokoontumisrajoitusta noudattaen.

Koska osallistujamäärä (ohjaajat mukaan lukien) voi tämänhetkisen tiedon mukaan olla enintään 50 henkilöä, ei leirille enää voida ottaa uusia ilmoittautumisia, sillä 50 osallistujan kiintiö on jo täynnä. Leirin vastaava ohjaaja Jukka Aakko (jukka.aakko[at]hifkfotboll.fi) toimii yhteyshenkilönä mahdollisten peruutusten ja lisäkysymysten tiimoilta.

Lisätietoja Tähtileiristä löydät sen omilta sivuilta!