Skip to main content

”Kauden tärkein ottelu” -kampanja suomalaisen huippujalkapallon puolesta ja koronavirusta vastaan

Jalkapallon pääsarjojen yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja kannustaa pelastamaan pääsarjaseurat ja antamaan jalkapalloelämyksiä koronaviruksen vaikutuksista kärsiville.

COVID-19 -pandemia on muodostanut monen muun toimialan ohella akuutin uhan myös jalkapallon pääsarjaseurojen taloudelle ja toimintaedellytyksille, kun sarjakausien aloitusta on jouduttu lykkäämään tulevaisuuteen. Kauden tärkein ottelu on Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Miesten Ykkösen järjestämä yhteiskampanja, jonka tavoitteena on turvata suomalaisen huippujalkapallon tulevaisuus. Kampanjassa kannustetaan ihmisiä ja yhteisöjä ostamaan 10 euron hintaisia tukilippuja, joiden tuotto ohjataan sarjakohtaisesti ja lyhentämättömänä kampanjassa mukana oleville pääsarjaseuroille.

Seurat lahjoittavat kaikki kampanjan kautta ostetut pääsyliput sarjatoiminnan käynnistyessä eteenpäin, paikallisesti valitsemilleen hyväntekeväisyyskohteille. Kampanjaan voi osallistua ostamalla haluamansa määrän lippuja Kauden tärkeimpään otteluun Lyyti-sivuston kautta. Kun ostat lipun, saat sähköisesti ladattavan muistolipun itsellesi, sekä lisäksi myös ”Kauden tärkein ottelu exclusive” -sisältöpaketin, joka käsittelee suomalaista huippujalkapalloa. Kampanjaan osallistuneiden on myös mahdollista osallistua arvontaan, jossa palkintoina lahjakortteja maajoukkueen verkkokauppaan sekä Huuhkajien ja Helmareiden fanituotteita. Voit osallistua kampanjaan 31.5.2020 saakka.

Muista jakaa oma muistolippusi omissa sosiaalisen median kanavissasi käyttäen aihetunnistetta #KaudenTärkeinOttelu. Tämän jälkeen voit myös haastaa kaverisi mukaan!