Skip to main content

10.3.2020 klo 16.00 HIFK – FC Rukh Brest 1-2 (1-1)

Siden harjoitusleirin toisessa ystävyysottelussa HIFK sai vastaansa erittäin kovatasoisen joukkueen, nimittäin Valko-Venäjän pääsarjassa pelaavan FC Rukh Brestin. HIFK hävisi sunnuntaina leirin ensimmäisessä harjoitusottelussa ukrainalaiselle FC Mykolaiville lukemin 1-0. Tämänpäiväinen avauskokoonpano koostui pääpiirteittäin sunnuntaina huilanneista tai pienempiä minuutteja pelanneista pelaajista.

Ensimmäinen puoliaika päättyi 1-1 -tasalukemiin ja HIFK:n maalin viimeisteli Sakari Tukiainen ottelun 16. peliminuutilla. Maali oli Tukiaiselle kauden ensimmäinen. Ottelun kokonaiskuva oli tasainen ja peli eteni pitkään samassa tilanteessa, kunnes valkovenäläiset tekivät voittomaaliksi jääneen 1-2 -osuman kun ottelun toista puoliaikaa oli pelattu noin parikymmentä minuuttia.

Tämän toisen harjoitusottelun myötä HIFK:n harjoitusleiri alkaa olla paketissa ja joukkue matkustaa huomenna takaisin Suomeen. Seuraavan kerran HIFK nähdään pelikentillä jo lauantaina, jolloin se kohtaa EIF:n harjoitusottelussa Tammisaaressa klo 14.00.

HIFK pelasi tänään seuraavassa kokoonpanossa:
77 Arnold Origi (mv)
6 Riku Selander (68’ 18 Matias Hänninen)
4 Hannu Patronen (c)
34 Tuukka Andberg
2 Macario Hing-Glover
8 Jukka Halme
17 Jani Bäckman
7 Moshtagh Yaghoubi (56’ 9 Luís Henrique)
13 Joel Mattsson
11 Sakari Tukiainen (56’ 19 Kevin Larsson)
14 Erikson Carlos (71’ 21 Sydney Lokale)