Skip to main content

8.3.2020 klo 15.00 HIFK – FC Mykolaiv (UKR) 0-1 (0-0) 

HIFK pelasi tänään harjoitusottelun ukrainalaista FC Mykolaivia vastaan harjoitusottelussa Sidessä, jossa joukkue on parhaillaan harjoitusleirillä. Päivän vastustaja pelaa Ukrainan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Kyseessä oli HIFK:n ensimmäinen ottelu leirillä, jonne joukkue matkusti varhain keskiviikkoaamuna. Tiistaina kohdataan vielä harjoitusottelussa Valko-Venäjän pääsarjassa pelaava FC Ruh Brest ennen paluuta Suomeen keskiviikkona.

Päivän ottelun ainoa osuma nähtiin 56. peliminuutilla ja ukrainalaisten voittomaaliksi jäänyt osuma merkittiin HIFK:n omaksi maaliksi.

HIFK pelasi ottelussa seuraavalla kokoonpanolla:

30 Jaakko Kivekäs (46′ 35 Martti Puolakainen)
18 Matias Hänninen (69′ 14 Erikson Carlos)
16 Tino Palmasto (15′ 34 Tuukka Andberg)
26 Remi Dujardin
23 Nikolas Saira
8 Jukka Halme (46′ 6 Riku Selander)
15 Vitinho
5 Toivo Xiong
19 Kevin Larsson
21 Sydney Lokale
9 Luís Henrique (62′ 11 Sakari Tukiainen)

– Vastustaja oli todella kovatasoinen joukkue ja pelillisesti meitä hieman parempi, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut luomaan kovinkaan paljon maalipaikkoja. Monelle pelaajalle tämä oli ensimmäinen esiintyminen avauksessa HIFK:ssa tämän talven aikana, joten oli tärkeää saada heille arvokasta peliaikaa. Kaiken kaikkiaan meillä on ollut hyviä treenejä täällä, mutta tämä peli jätti vielä paljon parantamisen varaa, päävalmentaja Tor Thodesen totesi ottelun jälkeen.