Skip to main content

HIFK etsii nyt uutta tilastointivastaavaa ottelutiimiinsä! Haettava henkilö vastaa HIFK:n kotiotteluiden tilastoinnista suoraan Palloliiton järjestelmään. Uusi tilastointivastaava on päävastuussa tilastoinneista HIFK:n kaikissa kotiotteluissa kaudesta 2021 alkaen, mutta tekee kaudella 2020 jo 11.7. pelattavan HIFK-IFK Mariehamn -ottelun tilastot itsenäisesti. Tämän vuoksi tehtävään valittavan henkilön tulee olla mukana opettelemassa tilastoinnin jo alkukauden aikana yhdessä kauden 2020 tilastointivastaava Jukka Aakon kanssa. Mikäli kiinnostusta on, voi uusi tilastointivastaava olla mukana mahdollisuuksien mukaan myös loppukauden aikana yhdessä Aakon kanssa.

Tehtävästä ei makseta rahallista korvausta, vaan siihen haetaan vapaaehtoispohjalta toimivaa työntekijää.

Lisätiedot ja hakemukset: Joona Haavisto (joona.haavisto[at]hifkfotboll.fi).

HIFK etsii lisäksi lisää talkoovoimia 23.4. pelattavaan Stadin Derbyyn HJK:ta vastaan. Ottelutapahtumaan tarvitaan yhä yhteensä 12 lipunlukijaa, jotka lukevat tapahtumaan saapuvan yleisön lippuja siihen asti, kunnes kaikki katsojat on saatu sisään Bolt Arenalle. Tämän jälkeen lipunlukijat saavat palkkioksi ilmaisen sisäänpääsyn HJK-otteluun.

Mikäli haluat tulla mukaan talkootöihin derbyyn, voit olla yhteydessä Max Tawastiin (max.tawast[at]hifkfotboll.fi).