Skip to main content

HIFK söker nu en ny statistikansvarig till sitt matchteam! Personen som söks ansvarar för att föra över statistik från HIFK:s samtliga hemmamatcher till Bollförbundets system. Den nya statistikansvariga är huvudansvarig för statistiken på hemmamatcherna från och med säsongen 2021, men ansvarar även självständigt för statistiken i hemmamatchen mot IFK Mariehamn den 11.7.2020. För att klara av det behöver personen vara med redan under försäsongen för att lära sig bokföringen av statistik tillsammans med HIFK:s nuvarande statistikansvarige, dvs. Jukka Aakko. Ifall intresse finns, kan den nya statistikansvarige personen även vara med tillsammans med Aakko under slutdelen av säsongen.

Ingen monetär ersättning betalas för arbetet, utan personen som söks kommer att jobba som volontärarbetare.

Mer information och ansökningar: Joona Haavisto (joona.haavisto[at]hifkfotboll.fi).

Utöver detta söker HIFK även talkoarbetare till HJK-derbyt, som spelas den 23.4.2020. Just nu behöver vi fortfarande 12 biljettläsare, som läser publikens biljetter ända till alla åskådare har kommit in på Bolt Arena. Efter detta får de frivilliga biljettläsarna gå in gratis på derbyt för att följa med matchen som tack för sin insats.

Ifall du vill komma med som volontärarbetare till derbyt kan du höra av dig till Max Tawast (max.tawast[at]hifkfotboll.fi).