Skip to main content

Kausikorttimyynnin käynnistyessä marraskuussa HIFK alkoi Klackenin ja Pääkatsomon ohella myydä kausikortteja myös Itäkatsomoon. Kyseisen katsomolohkon avaaminen yleisölle on pitkälti kustannuskysymys, sillä Itään vaaditaan tietty määrä katsojia, jotta sen avaaminen kannattaisi. Tästä syystä HIFK lanseerasi Itäkatsomohaasteen, jonka toteutuessa (300 myytyä kausikorttia tammikuun loppuun mennessä) Itäkatsomo pysyisi avoinna kauden 2020 kaikissa kotiotteluissa.

Tällä hetkellä Itäkatsomoon on myyty noin 150 kausikorttia, joten haasteraja on vielä saavuttamatta. Teimme viime kuussa laajan yleisötutkimuksen, joka tuotti meille paljon hyödyllistä tietoa ottelutapahtumien kävijäkokemuksista ja -mieltymyksistä. HIFK on tämän kyselyn pohjalta päättänyt avata Itäkatsomon koko kaudeksi, vaikkei kannattavuusrajaan asti päästäisikään. Myyntiä vauhdittaakseen HIFK myy kausikortteja Itäkatsomoon tarjoushintaan 155 euroa vielä helmikuun loppuun saakka. Seurassa panostetaan tällä hetkellä yleisömäärien kasvattamiseen ja Itäkatsomon avaaminen kaikissa kotiotteluissa on yksi toimenpide, jolla tähän tavoitteeseen pyritään pääsemään.

HIFK:n kausikorttimyynti on yleisesti edelleen kautta aikojen parhaimmassa vauhdissa vuodenaikaan nähden. Kortteja on tällä hetkellä myyty noin 1200 kappaletta. Kausikorttien ensimmäinen mainoskampanja käytiin tarjoushintojen ollessa voimassa ennen joulua ja seuraava mainoskampanja tulee alkamaan maaliskuussa. Tavoitteena on myydä vähintään 1500 kausikorttia ennen kauden alkua. Voit hankkia kausikorttisi kaudelle 2020 täältä!