Skip to main content

HIFK on jatkanut hyökkääjä Kevin Larssonin sopimusta yhdellä vuodella. 18-vuotiaalla Larssonilla oli jo kauden 2020 kattava sopimus, joten nyt tehdyn sopimuksen myötä hän edustaa HIFK:ta myös kaudella 2021.

Larsson siirtyi HIFK:hon vuosi sitten KäPasta ja pelasi viime kaudella ensimmäiset ottelunsa Veikkausliigassa. Hän pelasi debyyttikaudellaan 18 ottelua ja oli neljä kertaa HIFK:n avauskokoonpanossa. Lisäksi Larssonilla on runsaasti kokemusta Suomen nuorisomaajoukkueista, joista hän viimeksi marraskuussa edusti alle 19-vuotiaiden maajoukkuetta EM-karsintaotteluissa.

– Tuntuu hyvältä olla osana IFK:ta, joten jatkan täällä mielelläni! Haluan kehittyä lisää ja tulla paremmaksi pelaajaksi ja tälle minulla on hyvä perusta, kun pääsin jo viime kaudella pelaamaan paljon. Tulevalla kaudella minulla on tavoitteena olla entistä osallisempi pelin sisällä, sekä tehdä enemmän maaleja ja pisteitä ja olla useammin mukana avauskokoonpanossa, Larsson sanoo.

– Kevinin pidennetty sopimus on meille erittäin iloinen asia useastakin syystä. Monipuolisena ja eteenpäin pyrkivänä pelaajana hänen pelaajaprofiilinsa on sellainen, joita haluamme joukkueeseen. Lisäksi hänen tuloaan alemmalta sarjatasolta kummasteltiin, ja hän osoitti toiminnallaan, että arvolupauksemme on sisäistetty. Me emme valita, me ratkaisemme ja yritämme kehittyä. Larsson on noussut IFK:ssa nuorisomaajoukkueen vakiopelaajaksi, pelannut hyviä otteluita Veikkausliigassa ja herättänyt kiinnostusta ulkomaisissa seuroissa. Nyt on toivottavasti seuraavan vaiheen aika, sanoo urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Edustusjoukkueen valmennustiimiin joulukuun alussa liittynyt italialainen Gabriele Faccia puolestaan jättää HIFK:n. Hän on saanut toisen työmahdollisuuden, eikä HIFK halunnut olla tässä esteenä. HIFK kiittää Gabrielea hänen ajastaan Helsingissä ja toivottaa hänelle menestystä uusien haasteiden parissa.