Skip to main content

HIFK Fotbollin kausikorttimyynti on käynnistynyt hyvin ja tänään ”early bird” -tarjouksen päättyessä voimme todeta, että kausikorttimyynnissä on tehty uusi ennätys. Kortteja on nyt myyty noin 60 enemmän verrattuna kauteen 2016, joka siis oli aiempi myyntiennätys tähän aikaan vuodesta.

Myös Itäkatsomohaaste etenee ja tällä hetkellä se on saavuttanut noin 40 % tavoitteesta. Tarvitaan siis vielä paljon aktiivisia IFK-faneja, jotka ostavat kausikortteja Itäkatsomoon, ennen kuin voimme varmistaa sen avaamisen koko kaudeksi. Olemme kuitenkin jo kovaa vauhtia menossa kohti tavoitetta, joten päätimme, että Itäkatsomon kausikorttien hintoja ei nosteta ennen tammikuun loppua. Näin ollen Idän kausikortit siis maksavat 155 euroa aina tammikuun viimeiseen päivään asti!

Lunastamattomat paikkavaraukset vapautetaan yleiseen myyntiin tasaiseen tahtiin tämän kuukauden aikana, joten jos olet tavoittelemassa Pääkatsomon keskisektoreiden paikkoja, niin suosittelemme, että tarkistat vapautuvien paikkojen tilanteen tasaisin väliajoin Lippupisteen sivuilta.

Tässä vaiheessa voimme myös ilmoittaa, että Suomen Cupin ottelu HJK:ta vastaan tullaan siirtämään pelattavaksi Telia 5G-Areenalle, mikäli sääolosuhteet sen sallivat. Lopullinen päätös pelipaikasta tehdään neljä päivää ennen ottelua, joten siihen saakka ottelun lipunmyynti suhteutetaan Talin jalkapallohallin yleisökapasiteettiin. Kausikorttilaiset ja osakkeenomistajat saavat tuttuun tapaan ennakko-ostolinkin sähköpostitse.