Skip to main content

HIFK Fotbolls säsongskortsförsäljning har börjat bra och idag då ”early bird” erbjudandet tog slut kunde man konstatera att dett skett ett nytt rekord. Vid skrivande tidpunkt har man sålt ungefär 60 kort mera än vad man gjort inför säsongen 2016, vilket var det tidigare rekordet vid nyår.

Östra läktarens utmaning skrider också vidare. Vid detta tillfälle har ungefär 40% av målet uppnåtts. Detta betyder att det ännu kommer krävas att många aktiva HIFK-fans köper ett säsongskort till Östra före vi kan säkerställa att utmaningen går igenom – men även att vi är på god väg dit. För att sporra våra supportrar att köpa ett kort till Östra har vi valt att inte höja priset för Östra läktaren, utan priset kommer stanna på 155€ till slutet av januari.

HIFK kommer även kontinuerligt lösgöra platsreservationer som inte lösts in över nästa månad, så ifall du hållit ut för en plats i mitten av huvudläktaren bör du kolla in på situationen med jämna mellanrum då det kan frigöras platser lite här och där.

Vi kan även meddela att biljetterna till mötet med HJK i Finska cupen kommer flyttas till Telia 5G-arena ifall vädret tillåter. Beslutet om spelplats kommer tas fyra dagar före matchstart. Till dess kommer försäljningskapaciteten vara bunden till Tali fotbollshalls kapacitet. Säsongskortsägare och aktieägare kommer som vanligt få länkar till förhandsköpet.