Skip to main content

HIFK Fotboll haluaa jatkuvasti kehittää ottelutapahtumiaan ja etsii sen vuoksi nyt lisää vapaaehtoisia edustusjoukkueen ottelutiimiin. Tiimi koostuu noin 20-30 henkilöstä, joista puolet hoitavat johtavia tehtäviä, kun taas muut ovat vapaaehtoisia auttajia. Ottelutiimi vastaa siitä, että ottelu ja kaikki siihen liittyvät asiat saadaan vietyä läpi suunnitelman mukaisesti. Haemme koko ajan lisää ihmisiä tiimiin, jotta voimme jatkossakin varmistaa, että katsojille voidaan tarjota paras mahdollinen ottelukokemus HIFK:n parissa.

Jos diggaat IFK:sta, tykkäät olla muiden ihmisten kanssa tekemisissä ja jos osaat pitää pään kylmänä myös paineen alla, olet enemmän kuin tervetullut ottamaan yhteyttä meihin – jos siis haluat olla mukana auttamassa joissakin, tai kenties jopa kaikissa kotipeleissä.

Tällä hetkellä haemme esimerkiksi vapaaehtoisia lipunlukijoita, yleisöoppaita ja fanituotteiden myyjiä tulevan kauden ottelupäiville. Lisäksi haemme myös sellaisia henkilöitä, jotka ovat valmiita kantamaan isompaa vastuuta ottelutiimin johtohenkilöiden tiimissä.

HIFK:n ottelutiimissä työskentely on helppo ja hauska tapa olla mukana kehittämässä seuran toimintaa!

Työstä ei tarjota rahallista korvausta, mutta sen sijaan ottelutiimin jäsenet saavat muita etuja, kuten alennuksia HIFK:n tuotteista, sekä yhden ilmaisen kausikortin jokaista neljää kotiottelua kohden, joiden aikana on mukana auttamassa.

Jos sinulla tässä vaiheessa on kysyttävää ottelutiimin eri tehtävistä, tai jos jo haluat ilmoittautua mukaan johonkin tiettyyn tehtävään, voit olla yhteydessä varatapahtumapäällikkö Max Tawastiin (). Työ tapahtuu pääasiassa Veikkausliigan kotiotteluissa, mutta joitakin tekijöitä tarvitaan myös Suomen Cupin kotiotteluissa.