Skip to main content

HIFK Fotboll försöker ständigt utveckla sina matchevenemang och söker därför nu mera frivilliga att hjälpa till i representationslagets matchteam. Vårt matchteam består av 20-30 personer varav hälften har ledande positioner och resten består av frivilliga hjälpare. Tillsammans ser matchteamet till att allting runt matchen löper som planerat. Vi söker ständigt mera människor som är intresserade av att hjälpa oss säkerställa att våra åskådare har den bästa möjliga matchupplevelsen.

Om du är en person som gillar IFK, tycker om att jobba med andra och kan hålla huvudet kallt även under stressande situationer och skulle kunna tänka dig att hjälpa till på några (eller samtliga) HIFK:s hemmamatcher får du mer än gärna vara i kontakt med oss.

Just nu söker vi bl.a. frivilliga för att hjälpa oss med att läsa biljetter, agera som publikvärdar, sälja HIFK:s egna supportervaror under matchdagarna. Vi söker även personer som skulle kunna tänka sig att ta bli en del av det ledande teamet.

Att jobba i HIFK:s matchteam är att enkelt och bra sätt att bidra till föreningens verksamhet och utveckling.

Ingen monetär ersättning ges för arbetet. Dock kan vi lova en del förmåner, som rabatt på HIFK:s produkter och ett gratis säsongskort per fyra matcher man deltagit på.

Ifall du har frågor gällande uppgifterna och vad dom går ut på – eller om du vill anmäla dig själv till en uppgift, kan du vara i kontakt med vice-matchansvarig Max Tawast på

Arbetet gäller främst under hemmamatcherna i Veikkausliiga, men en del instudering kommer ske på matcherna i Finska cupen.