Skip to main content

HIFK:n päättyneen kauden joukkueessa pelanneet Njazi Kuqi, Xhevdet Gela, Samuel Haglund ja Hussein Mohamed eivät enää jatka seurassa kaudella 2020. Kuqin sopimus päättyi tähän kauteen, kun taas Gelan, Haglundin ja Mohamedin sopimukset purettiin yhdessä pelaajien kanssa kauden päätteeksi.

Pitkän uran Suomen ja ulkomaiden pelikentillä pelannut Njazi Kuqi, 36, siirtyi HIFK:hon vajaa vuosi sitten joulukuussa. Viime vuosina loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä pelasi HIFK:ssa yhteensä kuusi Veikkausliigaottelua tällä kaudella.

29-vuotias keskikenttäpelaaja Xhevdet Gela pelasi Veikkausliigaa HIFK:ssa jo kaudet 2016-2017, ja siirtyi viime talvena yhden välivuoden jälkeen takaisin Helsinkiin seuran varmistettua nousunsa takaisin Veikkausliigaan. Gela jäi kuitenkin päättyneellä kaudella pieneen rooliin, ja mies nähtiin kentällä lopulta viidessä ottelussa alkukauden aikana.

Samuel Haglund, 22, tuli HIFK:hon täksi kaudeksi Ruotsista, jossa hän edusti Oskarshamn AIK:ta kahden kauden ajan. Laitahyökkääjän pelipaikalla viihtyvä Haglund tuli kentälle kahdessa ottelussa kauden aikana, ja oli näiden lisäksi vielä vaihtopenkillä seitsemässä ottelussa.

Hussein Mohamed, 22, siirtyi HIFK:hon kauden 2018 alla FC Viikingeistä, ja hän oli suuressa roolissa HIFK:n Ykkösen voittaneessa joukkueessa, pelaten yhteensä 20 ottelua kauden aikana. Tällä kaudella hän pelasi yhteensä kolme ottelua Veikkausliigaa, ja oli lisäksi vielä neljässä ottelussa vaihtopenkillä.

HIFK kiittää kaikkia neljää pelaajaa heidän ajastaan ja työstään seurassa, sekä toivottaa heille onnea ja menestystä tulevaisuuden haasteisiin!