Skip to main content

Keskikenttäpelaaja Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi siirtyy HIFK:n tulevan kauden joukkueeseen. Yaghoubin ja HIFK:n välinen pelaajasopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

”Mosa” on tunnettu nimi suomalaiselle jalkapalloyleisölle ja hän on tähän mennessä pelannut 135 Veikkausliigaottelua urallaan. Kaudella 2019 25-vuotias keskikenttäpelaaja edusti SJK:ta 15 ottelun verran, onnistuen kertaalleen myös maalinteossa seinäjokelaisseuran paidassa. SJK:n lisäksi hän on pelannut Veikkausliigaa FC Hongassa, RoPSissa ja HJK:ssa. Ulkomaan pelikentiltä ”Mosalta” löytyy kokemusta Latvian ja Kazakstanin pääsarjoista, ja lisäksi mies on edustanut Suomen maajoukkueita sekä nuoriso-, että A-maajoukkuetasolla.

Mika (Lönnström) soitti parisen viikkoa sitten ja siitä kaikki oikeastaan lähti. Hän kertoi, että seura panostaa tänä vuonna entistä enemmän joukkueeseen. Se kuulosti hyvältä ja halusin olla osa sitä prosessia. On myös kiva palata pääkaupunkiseudulle asumaan vuoden tauon jälkeen, Yaghoubi kommentoi siirtoaan.

– Kentällä olen taitava pelaaja ja voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Odotan mielenkiinnolla ensi kautta, jonka aikana haluan nauttia jokaisesta päivästä HIFK:ssa. Tulen tekemään kaikkeni joukkueen eteen sekä treeneissä että peleissä, jotta voin omalta osaltani auttaa joukkuetta sijoittumaan mahdollisimman korkealle ensi kaudella! HIFK:lla on Suomen parhaat fanit ja tulee olemaan siistiä kun nyt pääsen pelaamaan heidän edessä, hän jatkaa.

– Haluamme HIFK:hon intohimoisia ja kovaa työtä tekeviä pelaajia, jotka kaikessa tekemisessä asettaa IFK:n joukkueen ja IFK-hengen etusijalle. Kun joukkuepeli toimii, niin myös yksilöt pääsevät paremmin nousemaan esiin, urheilutoimenjohtaja Lönnström sanoo Yaghoubin siirron yhteydessä.