Skip to main content

HIFK Fotbollin kausikortit tulevat myyntiin maanantaina 25.11.2019 klo 12:00.

Jos olet ollut kausikorttilainen 2019 ja haluat jatkaa kaudelle 2020 (samoilla paikoilla), voit tehdä sen helposti lippu.fi:n verkkokaupassa maanantaista lähtien. Seuraathan näitä ohjeita:

Kausikorttien uusimista varten on perustettu tilaisuus Lippu.fi:n verkkokaupassa, jonka nimi on HIFK FOTBOLL: KAUSIKORTIN UUSIMINEN 2020.Tässä tapahtumassa valitset oikean hintakategorian (Klacken, Pääkatsomo tai Premium) ja sama määrä kuin mitä sinulla on kausikortteja. Huomiothan myös että katsomot 104-109, rivi 5 ja ylöspäin ovat tästä kaudesta lähtien Premium-paikkoja. Suorita tämän jälkeen maksu tilauksesta. Tarkistathan että ilmoittamasi sähköpostiosoite on sama kun kaudella 2019, jotta järjestelmämme pystyy yhdistämään tämän uuden tilauksen kauden 2019 tilaukseen.

Tämän jälkeen saat tilausvahvistuksen kyseisestä tilauksesta. Kausikortti postitetaan sinulle. Kaikki fyysiset kausikortit korvataan uusilla.

Kauden 2019 kausikortit pysyvät varattuina vuoden loppuun (31.12.2019 23:59). Tämän jälkeen, mikäli tilausta ei ole uusittu, vapautetaan paikat yleiseen myyntiin.

Jos haluat tehdä muutoksia kausikorttitilaukseen (esim. paikanvaihto samassa katsomossa) voit olla yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun (0600 413141 / ).

Jos haluat ostaa kausikortin Itäkatsomoon, voit ostaa sen suoraan tapahtumasta HIFK FOTBOLL KAUSIKORTIT 2020.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on ollut kausikortti pääkatsomoon kaudella 2019, mutta haluan nyt muuttaa tilausta Itäkatsomoon, miten teen sen?
Tässä tapauksessa, kun vaihdat katsomoa kokonaan, voit ostaa uudet kausikortit suoraan Lippupisteen verkkokaupasta osoitteessa lippu.fi.

Minulla on ollut kausikortti kaudelle 2019, mutta haluan muuttaa tilausta kaudelle 2020, miten voin tehdä sen?
Jos haluat tehdä muutoksia kausikorttitilaukseen (esim. paikanvaihto samassa katsomossa) voit olla yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun (0600 41 31 41, puhelin hinta 2€/alk. min + mpm/pvm tai ).

Minulla on ollut kausikortti pääkatsomoon, mutta haluan päivittää sen VIP-kausikortiksi. Voinko pitää samat paikat?
Kyllä! Otathan yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun joko puhelimitse (0600 41 31 41, puhelin hinta 2€/alk. min + mpm/pvm) tai sähköpostilla , niin hoidetaan tämä sinulle!

Onko HIFK Fotboll 2019 Kausikortti voimassa Suomen Cupin peleissä?
Ainoastaan Röda Lounge-kausikortit ovat voimassa Suomen Cupin peleissä.

Missä HIFK Fotboll pelaa kaudella 2019? 
HIFK pelaa Veikkausliigaa Telia 5G Areenalla.

Olen ollut pääkatsomon kausikorttilainen 2019, lähetetäänkö minulle tuttuun tapaan lasku kotiin?
Ei. Seuraa yllä olevat ohjeet.

Voinko uusia kausikortin käteisellä?
HIFK:n kausikortit ovat ostettavissa lippu.fi:n verkkokaupan lisäksi kaikista Lippu.fi:n lippukaupoista. Smartumin sivuilta voit myös tarkistaa lippukaupat, joissa maksutavaksi hyväksytään liikunta- ja kulttuurisetelit.

Kausikortin ostamalla hyväksyt Veikkausliigan yleiset otteluehdot.