Skip to main content

HIFK Fotbolls säsongskort kommer till salu på måndagen den 25.11.2019 kl. 12:00 på adressen lippu.fi.

Om du haft en säsongskortsbeställning 2019 och vill förnya samma plats(er) till 2020 kan du enkelt göra det via genom att följa dessa steg:

Gör såhär för att förnya ditt säsongskort!

Vi har skapat ett skilt evenemang i lippu.fi:s webbshop under namnet HIFK FOTBOLL: KAUSIKORTIN UUSIMINEN 2020, som du behöver gå till. Direktlink till denna kommer skickas i ett email på måndagen.

I detta evenemang skall du välja antalet platser och rätt priskategori (Klacken, Pääkatsomo eller Premium). Observera att läktarna 104-109, rad 5 och uppåt numera är Premium-platser. Betala sedan för beställningen. För att betala måste du registrera dig. Se till att du gör det med samma namn och epostadress som din beställning 2019. Se även till att du anger rätt postadress.

Efter detta kommer du få en orderbekräftelse på email. Säsongskortet postas sedan till dig vid ett senare tillfälle. Samtliga fysiska kort kommer att ersättas med nya.

Platserna från säsongen 2019 hålls bokade fram till årets slut (31.12. kl. 23:59), varefter de släpps till allmän försäljning.

Ifall du vill göra förändringar i din beställning (t.ex. platsbyte inom huvudläktaren) ber vi dig att vara i kontakt med Lippupistes kundtjänst ( 0600 413141 eller ).

Ifall du vill byta dina platser till Östra läktaren kan du köpa platser direkt ifrån det andra evenemanget HIFK FOTBOLL KAUSIKORTIT 2020.

Ofta frågade frågor

Jag har haft ett säsongskort till huvudläktaren säsongen 2019 och vill ny flytta till Östra läktaren, hur skall jag göra.
Då det handlar om att du byter läktare helt och hållet går det enklast ifall du köper nya säsongskort direkt från lippu.fi eller deras biljettbutiker.

Jag har haft ett säsongskort till huvudläktaren 2019 och vill nu lägga ett till kort till beställningen. Hur skall jag gå till väga?
Vi ber dig vara i kontakt med Lippupistes kundtjänst så hjälper dom dig med detta! Du kan ringa dem på 0600 41 31 41 (avgift för samtalet är 2 €/min + lsa) eller på eller så kan du chatta med deras kundtjänst på www.lippu.fi

Jag har haft ett säsongskort till huvudläktaren 2019, och vill nu uppgradera det till ett Röda Lounge säsongskort, kan jag behålla min plats?
Ja, det kan du! Vi ber dig vara i kontakt med Lippupistes kundtjänst så hjälper dom dig med detta! Du kan ringa dem på 0600 41 31 41 (avgift för samtalet är 2 €/min + lsa) eller på eller så kan du chatta med deras kundtjänst på www.lippu.fi

Är säsongskortet 2020 i kraft i Finska Cupens matcher?
Endast Röda Lounge (VIP) säsongskorten ger inträde till hemmamatcherna i Finska cupen.

Var spelar HIFK Fotboll under säsongen 2019? 
HIFK spelar sina hemmamatcher i Veikkausliiga på Telia 5G Areena.

Jag har haft säsongskort till huvudläktaren 2019, skickar ni en faktura för säsongskorten för 2020?
Nej. Följ instruktionerna som finns i detta email.

Kan jag betala för säsongskortet2020 med kontanter eller kultursedlar?
HIFK:s säsongskort finns till salu i Lippupistes nätbutik (www.lippu.fi), samt i Lippupistes alla övriga biljettförsäljningspunkter. De tar emot kontanter. På Smartums webbsidor kan du också kontrollera vilka försäljningspunkter som godkänner kultur- och motionssedlar.

Genom att köpa eller förnya ditt säsongskort godkänner du Veikkausliigas allmänna matchvillkor.